Entertainment

Glennis Grace openhartig: ‘Gordon pakte me bij de keel’

Glennis Grace

Glennis Grace heeft het nog altijd moeilijk na het welbekende Jumbo-incident. Dat laat de matige zangeres weten aan de Party. Veel ‘vrienden’ gaan niet meer met haar om en dat is maar goed ook.

Glennis Grace openhartig: ‘Gordon pakte me bij de keel’

In februari van vorig jaar raakte mevrouw betrokken bij een incident bij een Jumbo in Amsterdam. Glennis Grace zou naar de Jumbo zijn gegaan nadat haar vijftienjarige zoon gewond thuis kwam en aangaf ‘mishandeld’ te zijn door een aantal medewerkers van de supermarkt. Volgens de advocaat van Glennis werd zij toen uitlachen en gaf ze een medewerker een duw. Andere mensen beweren echter dat de dame zou hebben geschopt en geslagen. Ook schreef ze ‘dat er koppen zouden gaan rollen’. De rechter legde Glennis uiteindelijk tweehonderd uur taakstraf op.

“Er zijn weinig mensen die ik heb overgehouden na de rel”, aldus Glennis Grace. “Gordon is er één van de weinigen die me bij de keel pakte, zo van: ‘Verdomme, wat heb je nou weer.’ Maar daarna ook weer…” Ineens onderbreekt Gordon de dame. ‘Kijk, elk mens maakt fouten, maar juist in die momenten waarin je het donker hebt, heb je je vrienden nodig om het licht aan te doen.’ Glennis: “Dat is het. Hij is een echte! Dat hou ik altijd bij me. Gordon is er altijd voor me geweest. Hij is een soort vaderlijk figuur voor me.” Koekoek.

Glennis Grace: ‘Toen was er ineens kortsluiting bij mij’

In gesprek met die walgelijke Robbert Rodenburg bij Open Casa vertelde Glennis Grace ook al over de supermarktrel. “Tuurlijk heb ik spijt dat ik bepaalde keuzes heb gemaakt”, vertelde ze. “Dat ik mijn emoties de overhand liet nemen. Ik ben moeder en ik kan je één ding vertellen over het moederschap: dat is gewoon een hele gevaarlijke liefde die je hebt. Die emoties die daarbij vrijkomen zijn gewoon superheftig, helemaal als er zoiets gebeurt bij je kind. Je ziet je kind thuiskomen met een gezicht dat nogal beschadigd is. Toen was er ineens kortsluiting bij mij.”

13 reacties

Gordon

En terecht

Scooby Doo

Ook Glennis moet in de bus voor zwakbegaafden instappen. Gordon wordt woensdag opgehaald en daarna rijden ze door naar Glennis voor het tweede instapmoment. Uiteraard krijgen ze bij het instappen een dwangbuis.

Rene

Wat een prachtige vrouw is het toch, ik zal deze dagen op me stok zetten en echt alle gaten gebruiken die ze heeft. Zal haar geheel afvullen met warm vocht.

P L I E N

K N E T T E R G E K
Andere diagnose is niet mogelijk.
Maar het ging dus best lang goed. ze kan zich voortplanten, ze kanzingen.
Ze kent mensen die haar zaakjes regelen en verdiende geld met liedjes van Whitney Houston.
Ze is op tv geweest voor John.
Soort zoekt soort.
En dan vraag ik mezelf bij mijn eigen af hoe het komt dat steeds al die artiesten knettergek zijn. Bipolair, zwaar verslaafd aan alcohol en drugs, laagbegaafd, compleet narcistisch, kwaadaardig, kindermisbruikers, criminelen, enzovoorts enzovoorts.
Want er spelen nogal wat schandalen in medialand.
.
Kunnen we opnieuw beginnen en al dat gajes afvoeren naar bv Ghana of Rwanda?
Laat ze daar maar gaan lopen klieren.

prulleke

Moederliefde als vrijbrief voor agressie. Die vrouw is een geval.

Joop van Tellingen

Wat een enorme scoop!!

Vieze joop

Gordon greep me bij de keel zeg ze .zelfs dat kan cordon niet tot een goed einde brengen
Wat een kneus blij dat die weer in die zandbak dubai zit

Rocco

Ik pak je ook bij je keel ,terwijl ik mijn blanke staaf in je ∆nus druk en je keihard πeuk !

Thomas B. (Chiel)

Gordon pakte mij in m’n r€€t dat smaakte naar meer en de rest is history m’n lieve fans

Joost

Glennis is een geweldige zangeres die goed op haar bek is gegaan! Niets meer en niets minder!

Kale Kees

Deze is zeer geschikt voor aπale penetratie,…

Natnek

Ga lekker terug naar het oerwoud, @@p.

Glenda Batta

Bemoei je met je eiguh