De Senaat van Tennessee keurt een wetsvoorstel goed dat het sproeien van ‘Chemtrails’ in de lucht verbiedt

1

Het wetsvoorstel heeft tot doel de opzettelijke uitstoot van chemicaliën in de atmosfeer voor geo-engineeringdoeleinden te verbieden.

De Senaat van de staat Tennessee heeft een definitief standpunt ingenomen tegen het controversiële onderwerp ‘chemtrails’ door SB 2691/HB 2063 aan te nemen.

Het wetsvoorstel, dat tot doel heeft de opzettelijke uitstoot van chemicaliën in de atmosfeer voor geo-engineeringdoeleinden te verbieden, werd gesponsord door vertegenwoordiger Monty Fritts (R-Kingston) en senator Steve Southerland (R-Morristown) en kreeg maandag goedkeuring in de Senaat, meldde The Tennessean.

De wetgeving is gebaseerd op de bewering dat “het gedocumenteerd is dat de federale overheid of andere entiteiten die handelen namens de federale overheid of op verzoek van de federale overheid experimenten met geo-engineering mogen uitvoeren door opzettelijk chemicaliën in de atmosfeer te verspreiden, en dat deze activiteiten mogen plaatsvinden in de staat Tennessee”, meldt The Gateway Pundit.

Dit nieuwe wetsvoorstel beoogt dergelijke activiteiten te verbieden en stelt dat “het opzettelijk injecteren, vrijkomen of verspreiden, op welke manier dan ook, van chemicaliën, chemische verbindingen, stoffen of apparaten binnen de grenzen van deze staat in de atmosfeer met het uitdrukkelijke doel het beïnvloeden van de temperatuur, het weer of de intensiteit van het zonlicht is verboden.”

Het aannemen van dit wetsvoorstel markeert een belangrijke ontwikkeling in het voortdurende debat over geo-engineering en milieumanipulatie. Voorstanders van het wetsvoorstel zijn van mening dat het een noodzakelijke stap is om het milieu en de volksgezondheid te beschermen tegen ongereguleerde geo-engineeringpraktijken.

Advertisement

De wetgeving zal vanaf 1 juli 2024 van kracht worden, wat de urgentie aangeeft die de Senaat van Tennessee aan deze kwestie hecht voor het ‘openbare welzijn’.

De aandacht gaat nu uit naar het Huis van Afgevaardigden, waar het wetsvoorstel woensdag zal worden beoordeeld door de Commissie Landbouw en Natuurlijke Hulpbronnen van het Huis.

Als het Huis van Afgevaardigden het wetsontwerp goedkeurt, zou Tennessee een van de eerste staten worden die een juridisch raamwerk in het leven roept dat expliciet het sproeien van chemicaliën voor geo-engineeringdoeleinden verbiedt, wat mogelijk een precedent schept voor andere staten om te volgen bij het aanpakken van zorgen rond milieu- en atmosferische manipulatie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Geen complottheorie meer; Ze GEVEN TOE dat ze Chemtrails gebruiken!

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Danny
Danny
1 maand geleden

Nu ineens..?

IMG_20240313_164713_172