De meedogenloze homofiele Indiase heerser van Ierland treedt plotseling af 

7

Het is niet bekend of deze Indiër ook poep eet, maar de meeste Indiërs doen dat wel.

Bizar Indiaas ritueel waarbij vrouwen hun armen achter hun rug leggen en – je raadt het al – koeienmest eten. – Way of the World

Dit wordt als schokkend afgeschilderd, maar de Ieren zijn bezig met rellen en het platbranden van vluchtelingencentra.

Het land is klaar om te knallen. Ik zou weg willen als ik deze man was en verantwoordelijk zou zijn voor de import van miljoenen negers.

CNN:

De Ierse premier en Young Global Leader Leo Varadkar heeft zijn ontslag aangekondigd, waarbij hij op verrassende wijze “persoonlijke en politieke, maar vooral politieke redenen” aanvoerde.

Geflankeerd door collega’s buiten de overheidsgebouwen in Dublin zei Varadkar woensdag dat hij het gevoel had dat hij niet langer de “getuige” voor de baan was. Hij zei dat hij premier zou blijven totdat er een opvolger kan worden gekozen nadat het parlement volgende maand terugkeert van reces.

Varadkar werd in 2017 voor het eerst premier, nadat hij tot leider van de Fine Gael-partij was gekozen. Hij is de jongste premier van het land en de eerste homoseksuele leider van Ierland.

Hoe zijn de Ieren zo laag gevallen, nadat ze nog maar een paar jaar eerder het meest conservatieve land van West-Europa waren ?

“Ik neem vandaag ontslag als president [van de partij] en leider van Fine Gael, en zal aftreden als taoiseach [Ierse premier] zodra mijn opvolger dat ambt kan bekleden”, zei Varadkar.

Erkennend dat zijn ontslag een “verrassing voor velen en een teleurstelling voor sommigen” zou zijn, zei Varadkar dat zijn besluit werd genomen met de beste belangen van het land in gedachten.

De aankondiging komt minder dan twee weken nadat de Ierse kiezers een verpletterende afwijzing hadden uitgebracht van het door de regering voorgestelde amendement op de grondwet van het land, dat het huwelijk, het moederschap en het gezin opnieuw zou hebben gedefinieerd. 

Varadkar had thuis ook met verschillende controverses te kampen. Op 9 maart verloor zijn regering twee referenda om het zogenaamde “seksistische” taalgebruik in de grondwet te veranderen.

Hij kreeg ook te maken met reacties over de huizencrisis in Ierland en de stijgende immigratiecijfers. De meest recente was kritiek op de behandeling door zijn regering van een tentendorp vol asielzoekers die buiten overheidsgebouwen hadden gekampeerd.

De regering werd veroordeeld vanwege berichten dat zij de asielzoekers naar tenten buiten het stadscentrum had verplaatst, in wat volgens critici een poging was om hen te verbergen voor bezoekende St. Patrick’s Day-toeristen.

Advertisement

Varadkar zal waarschijnlijk herinnerd worden vanwege zijn inspanningen om Ierland te liberaliseren en de strenge anti-abortuswetten van het land te versoepelen.

Ja, daar zal hij om herinnerd worden. En de immigratie. Daar zal hij om herinnerd worden.

Het is onwaarschijnlijk dat hij met veel plezier herinnerd zal worden. Gezien wat hij Ierland aangedaan heeft mag hij dankbaar zijn dat hij het er levend vanaf brengt.

Het blijft onvoorstelbaar dat de globalisten de macht hebben om buitenlanders aan te stellen als machthebbers die het inheemse volk waar ze over heersen haten. Dat is alleen mogelijk bij onderworpen volkeren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vilseledd
Vilseledd
1 maand geleden

“Hoe zijn de Ieren zo laag gevallen, nadat ze nog maar een paar jaar eerder het meest conservatieve land van West-Europa waren?”

Het antwoord is misschien te vinden in de kredietcrisis, waar ze opmerkelijk snel van hersteld waren. “Wij schelden jullie schulden kwijt, als je versneld de NWO-agenda implementeren,” of iets van die strekking.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

comment image

Hagar
Hagar
1 maand geleden

comment image

Petra
Petra
1 maand geleden

Zou je even snel een t aan treed in de titel toe willen voegen? Het moet natuurlijk treedt zijn.

Alvast bedankt.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

comment image

Danny
Danny
1 maand geleden

…..

IMG_20231016_135947_705