Columns

Jan Roos: Gerard Joling is een fijne vent

jan roos column

Ik was gisteren op Paasvee. Dat is een jaarlijkse feestdag in Schagen waar koeien worden verhandeld. Maar eerlijk gezegd is het vooral dom zuipen, dus precies het feestje waar ik wel van hou. Schagen staat om twee dingen bekend: dat Paasvee en de man die daar geboren en getogen is, Gerard Joling. Geertje was gisteren natuurlijk ook van de partij.

Jan Roos: Gerard Joling is een fijne vent

Wat opviel was dat er een cameraploeg achter zijn kont aanliep. Het gerucht dat ie een eigen reallifesoap zou krijgen is dus waar. Het wordt al gefilmd. Ik heb er nu al zin in, want alles wat hij doet, is leuk. Tenminste dat vind ik. Ik ken geen BN’er van zijn kaliber die zo’n leuke open mens als hij. Dat zag je gisteren ook weer. Hij neemt voor iedereen de tijd voor een praatje en gaat nog steeds met een hagelwitte glimlach op de foto met eenieder die dat vraagt.

Jan Roos: “Want ik ken geen BN’er van zijn kaliber die zo’n leuke open mens als hij.”

Daar kan menig CN’ertje nog wat van leren. Zo was ik ooit op de Amsterdamse Zomer met mijn dochter. Naast ons stond Hakim Ziyech, de voetballer. Ze was erg fan van hem en dus liepen we naar hem toe en vroeg ze of hij met haar op de foto wilde. Met zo’n straattaalaccentje bitste hij naar haar: “Ik doe geen foto’s vandaag.” Wat een arrogant stuk vreten ben je dan. Die kan heel veel leren van Gerard.

17 reacties

Henk Temijer

Nog even Jan en je staat op elke rode loper met je nieuwe vrienden. Dat is wat je altijd al wou?

Rob

Goeie mensen verdienen zeker de aandacht !
Mooi artikel!

Whogivesacrap

Wat een geweldig bericht . Vandaag 3 sneetjes tijgerbrood van bakker Berrie op het bordje voor mij , staat altijd goed bakkersgemutst op en neemt altijd de tijd voor een praatje met de klanten terwijl Onno de boulangier van verderop een arrogante zak meel is met nare verkoopsters . Geef mij bakker Berrie maar met zijn iets mindere brood.

Dildo van Opzeeland

Wat een geslijm, alsof de mensen daarop zitten wachten.

Snappking

Wat zal het geweldig zijn als we eerst met vijf man die n3g3r Denzel Slager helemaal bont en blauw trappen. En vervolgens mag hij toe kijken met twee blauwe ogen, bloedneus en een tand door ze lip. Hoe zijn achterlijke wijf volledig wordt dubbel gevouwen en dat elk gat inclusief haar neusgaten vol worden gejakkerd met warm vocht.

sesamzaadslikker

Heil bakker Berrie

Gorden Heuckeroth

Gerard is een topper alles wat ik zou willen zijn het succes en boekingen wat hij in een jaar heeft heb ik in het mijn leven gehad

Henk

Gerard is een prima kerel…wel naar dat ie half noord Holland heeft voorzien van hiv

Hakim Ziyech

Jan, dit heeft niets met mijn kaliber te maken. Ik ben echt niet arrogant! Ik zou graag met hannah op de foto willen, maar dan pas als ze 18 is. Voor je het weet sta ik met een stijve op de foto, en dan kom ik bij Thijs Romer op de kamer te zitten…

Sissyboy

Gerard is zo top dat hij in beschonken toestand nootje naar mensen gooit als hij op bezoek is in zijn stamkroeg Fabels te Bergen. Als je dan verhaal wilt komen halen dan verschuilt deze laffe sissy boy zicht achter z’n “body guard”. En meneer Korsakov Roos komt hier ook vaak maar zat op betreffende avond waarschijnlijk een keer thuis te zuipen boven de Sissy Boy.

Amsterdam

Wat een typisch “Zaans” artikel is dit, de kneuterigheid spat ervan af. Ik ben niet voor niets jaren geleden de Zaanstreek ontvlucht. Geef mij maar Amsterdam.

tinnie

wat verwacht je anders van marokkanen. wat een stink volk is dat joh.

Tinnie-1

Tinnie, jij l_l de behanger, hij is gewoon geboren en getogen in NL. Ga jij hem even beoordelen omdat zijn ouders van Marokkaanse komaf zijn? Misschien even duiken in je eigen familieboom. Arrogant omdat hij voetballer is? Ja. 99% van dat volk hebben die attitude en zijn zwaar overpaid. Heeft niets met ras te maken, vooral met IQ.

@Jan, nooit verwacht dat je nog positief zou zijn over een BN’er. Gaat het verder wel goed met je?

Barend de Positivo

Daar kan je alleen maar vrolijk van worden, twee vrienden, en eten kunnen ze ook , genieten van het leven !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natnek

Bis bis!

Ricardo SuriKamper

het komt goed met je

Corrie

Zal best dat Geer een fijne vent is. Ik hoef hem toch niet in huis te hebben. Heumeus zijn immers niet te vertrouwen. Zit iets anders in de hersenen, maar dat mag je van woke niet meer hardop zeggen.