Entertainment

Katja Schuurman verdedigt Thijs Römer: ‘Geen mensen vermoord’

katja schuurman thijs romer

Hoewel heel Nederland geen behoefte heeft aan een terugkeer van Thijs, kijkt zijn ex-partner hier heel anders naar.

Katja Schuurman verdedigt Thijs Römer: ‘Geen mensen vermoord’

In gesprek met Shownieuws heeft Katja Schuurman voor het eerst gereageerd op de situatie van Thijs Römer sinds hij vastzit in de gevangenis. Ze geeft aan dat ze begrijpt dat hij het hoger beroep heeft ingetrokken. “Ik denk dat heel goed en verstandig is geweest dat hij het hoger beroep heeft ingetrokken. Ik snap ook dat het voor hem wat tijd heeft gekost om dat op die manier in te zien. Maar ik denk dat hij nu de juiste keuze heeft gemaakt door de straf te nemen die hem is opgelegd.” Uiteraard heeft die viespeuk zijn straf geaccepteerd, anders moest hij hoogstwaarschijnlijk nog langer achter de tralies verblijven

Hoewel dat meneertje heeft lopen viespeuken met een minderjarige, is Katja toch van mening dat ook Thijsje een tweede kans moet krijgen van Nederland. “Ik hoop vooral dat als iemand zijn straf uitzit dat diegene dan ook weer de kans krijgt om zijn leven op te pakken. Het is niet fraai wat er is gebeurd, maar hij heeft geen mensen vermoord en ik vind dat iedereen een kans verdiend op een tweede kans.” Katja ziet hem graag weer dingen doen waar hij ‘goed in is’. “Ik hoop dat hij weer door mag met alle dingen die hij ook zo ontzettend goed kan en die hij zo graag doet. En dat hij gewoon weer mag gaan leven.”

Dochter Katja en Thijs

Over de dochter van Katja en Thijs hoeft men zich geen zorgen te maken volgens Katja. “Ik ben natuurlijk ook de moeder van zijn dochter. Ze wordt omringd door mooie mensen en het is een ontzettend stoer wijf, dus dat komt helemaal goed.”

12 reacties

Kees M.

Voor sommige moordenaars is meer respect op te brengen dan voor Thijs R. (Bijv mensen die iemand hebben omgelegd die aan hun kinderen hebben gezeten). Tip voor Katja; gebruik dat mondje nu eens waar het voor bedoeld is en in jouw geval is dat Niet om te praten.

Vieze Joop

Logisch dat ze dat wil als hij niets verdient kan hij zijn jong niet meer onderhouden

Kozijnen Fritsie

Alsof iemand zit te wachten wat Katja vindt over deze situatie

πeukstaaf

Tot dat het bij haar kind gebeurt,als die viezerik dat al niet heeft gedaan..
Gestoord wijf !

behandelaar van Plien

Je moet de zaak van meerdere kanten bekijken. Ook Katja heeft recht op een mening, en ze heeft nog gelijk ook.

H de Jonge

Katja koop een weegschaaltje want je bent weer uitgeschoten met je micro dosis.

Spekpeter

Weer ‘n bewijs dat dit ‘n bijzonder intelligente dame is …

Rico Cheloque

Ik zou dit dom wijf wel eens willen horen als ze er achter komt dat Thijs…of een ander dit soort dingen met haar dochter heeft gedaan…verdient hij dan ook een nieuwe kans?

Pedofilie is niet te genezen, ipv dure therapie is een nekschot stukken goedkoper voor de maatschappij…en efficiënter.

Marc van Bels

zij heeft een goede zuidoost Aziatische instellen, ze kan goed relativeren door haar roots

Barend de Positivo

wat een leuk stel is dit toch ook

Dennis Schouten

Katja mag wel samen met haar dochter langskomen zodra ze 16 is!
Alleen als er nog geen BBC oberheen is geweest!

Gideon

Thijs Römer is in ieder geval minder vies dan pedovolkszanger Hazes. Die kreeg toch gewoon een afscheid in de Arena die helemaal vol zat met pedovolkszanger fans en pedofielenfans luisteren zijn muziek nog steeds.