Entertainment

Thomas Berge reageert op relatiebreuk: ‘Andere vrouw’

thomas berge elianne

Thomas Berge laat na heel wat speculaties voor het eerst van zich horen over de breuk met Elianne, met wie hij twee jonge kinderen heeft. Zij bevestigt dat hij er een punt achter heeft gezet.

Thomas Berge reageert op relatiebreuk: ‘Andere vrouw’

Thomas begint zijn Instagram bericht heel duidelijk: “De berichten zijn waar. Het klopt dat ik een punt achter onze relatie heb gezet. Na diverse pogingen en relatietherapie is het niet gelukt om de relatie voort te zetten.” Dat wisten we inmiddels al, maar bedankt voor de bevestiging.

Ook begint hij over Elianne. “Dankbaar ben ik voor de mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt in de afgelopen drie jaar. De gedeelde liefde voor onze kinderen zorgt ervoor dat we altijd aan elkaar verbonden blijven. Ik zal Elianne, als moeder van onze kinderen, altijd blijven steunen en respecteren.”

“Benadrukken wil ik dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is”, aldus Thomas. Of we dat moeten geloven blijft natuurlijk altijd maar de vraag met dit soort mannen.

 

View post on Instagram
 

‘Dirty talk’

Elianne zag de breuk niet aankomen, liet Yvonne Coldeweijer al weten. Dat is gek, want ze zaten al in relatie therapie. Als je samen in therapie zit, dan is er normaal gesproken iets in de relatie dat toch niet zo lekker loopt, dus geheel onverwachts is ook een beetje overdreven. Yvonne had al berichten ontvangen die Elianne naar haar naasten had gestuurd. ‘Ze is er helemaal kapot van en heeft de breuk niet zien aankomen’, schrijft Yvonne op haar juicekanaal. ‘Zij wilde graag vechten voor de relatie, maar hij blijkbaar niet.’

Thomas laat Elianne gewoon lekker zitten met hun twee jonge kinderen, eenjarige zoon Saint en pasgeboren dochtertje Sky Méa. ‘Alsof zijn gezin geen betekenis heeft voor hem. Zo voelt het voor haar op dit moment’, gaat Yvonne verder. ‘Ze zegt in het berichtje dat haar hart in duizend stukjes is gebroken. Heel sneu!’

Tegenover Shownieuws gaat ze ook verder in op het vermeende vreemdgaan van Thomas. Ze reageert met de mededeling dat hij op zondag al met andere vrouwen ‘dirty talk’ had. Hij zei zelfs dat hij zijn kleren wilde uittrekken! Gatver. Ze beschouwt dit als ontrouw, omdat ze nog steeds een geregistreerd partnerschap hebben.

6 reacties

Drugsgoeroe

Wat maakt het in godsnaam nog uit wat die Keith Bakker kloon doet.

Vieze Gerrit H.

Wat ik wil weten is of Jaadddeeee-Aaaaaaannnaaaaa al een keer in der reedt is gejankt door Kenneth Taylor.

Kenneth Taylor

@ vieze Gerrit H.
Keihard en gort droog in haar 3de oog !
Lange halen ,korte stoten !
Heb ik mijn zak in haar anjer leeg gespoten!

Chiel Berge

Wat heeft Gielepiel nu op zijn onderarm staan? Jeuk? Had hij zoveel jeuk aan zijn pielemuis, dat hij maar elke dag buiten de deur ging duwen?

Simone

Deze Chiel voor altijd cancellen.
Einde oefening.
Zand erover

Strontboer

Geen andere vrouw nee. Wel 6 andere mannen die je ff lekker in hun *gebonkt hebt . Gladjakkert.