Emiel Muijderman
Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Voor de liefhebber gratis af te halen: 22 jaargangen van Donald Duck

Lezers helpen lezersDe ene lezer heeft iets nodig, de andere biedt iets aan. Vandaag gratis in de aanbieding een groot vloerkleed, een handgrasmaaier en 22 jaargangen van de Donald Duck. En Martin uit Den Haag zoekt hulp om zijn oude platenspeler uit 1975 weer aan de praat te krijgen. En heeft iemand toevallig nog een stevige kegelbal op zolder liggen?

  1. Reacties op instortingsgevaar Brienenoordbrug: ‘Miljarden de grens over, maar voor drukste brug is geen geld’
    62

    Reacties op instor­tings­ge­vaar Brienen­oord­brug: ‘Miljarden de grens over, maar voor drukste brug is geen geld’

    ‘Nu moet er wellicht vier jaar gewacht worden voordat kan worden begonnen met de renovatie, omdat er eerst een nieuwe aannemer gezocht moet worden en een nieuwe begroting gemaakt wordt. Tegen die tijd ligt de brug op de bodem van de Maas’ en ‘Doe nooit meer onderzoek naar het antwoord op de vraag hoe het komt dat het Binnenhof met steeds meer scepsis en ergernis wordt bekeken door burgers’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Reacties op probleemloos naast asielzoekerscentrum wonen: ‘Misschien brengt het haatzaaiers op andere gedachten’
    15

    Reacties op probleem­loos naast asielzoe­kers­cen­trum wonen: ‘Misschien brengt het haatzaai­ers op andere gedachten’

    ‘Wat de asielzoekers betreft, hoop ik dat we geen ervaringsdeskundigen hoeven te worden om ze te begrijpen. De ervaring van Godfried ten Barge laat ons zien hoe goed het kan’ en ‘Een groep die denkt de wijsheid in pacht te hebben. Wat een laffe manier om Lenny Kuhr als doelwit te gebruiken. Ze kunnen beter in opstand komen tegen Hamas’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 28 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  3. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    20

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?