Australië betaalt mensen om ‘vrijwillig’ een Digitaal ID te nemen

3

Hoe spoor je de massa aan om “vrijwillig” een digitale identiteitskaart aan te vragen? Als je kinderbijslag wilt ontvangen, moet je in Australië een digitale identiteitskaart hebben, schrijft Thomas Oysmüller.

Het is niet alleen in Oostenrijk dat burgers in een digitale identiteit worden geduwd. In Australië, in de staat West-Australië, probeert de regering bijzonder onhandig te zijn. Duidelijker kan haast niet dat mensen zeker een eID moeten krijgen. Ze lokken je met 250 Australische dollars aan kinderbijslag.

De “vrijwillige” eID

De $ 250 is beschikbaar als u een kind heeft dat momenteel naar de middelbare school gaat. Er is $ 250 voor basisschoolleerlingen en kleuters. Maar de belangrijkste vereiste: u moet een digitale ID krijgen en u registreren bij de relevante ‘dienst’ van de overheid (Service Western Australia-app).

Het zijn dit soort methoden die bedoeld zijn om mensen “vrijwillig” de digitalisering in te duwen. Natuurlijk kunnen Australiërs ook een aanvraag indienen zonder eenmalige betaling en zonder een profiel aan te maken op de ServiceWA-app van de Australische overheid. Maar er is een stimulans voor ‘luie mensen’: $250 per kind.

Aanvragen kunnen vanaf 15 april worden ingediend en sinds het weekend wordt er op veel niveaus gepropageerd voor het extra geld, meldt de Australische journaliste Rebekah Barnett op haar blog. Het mag duidelijk zijn: overheden – of het nu in de EU of Australië is – willen mensen een digitale ID toekennen. In ruil daarvoor geven ze ook belastinggeld terug aan de burgers.

Barnett meldt ook dat er geen informatie is over hoe je aan geld kunt komen zonder een digitale ID:

Een plaatselijke ouder en ik belden het plaatselijke adviescentrum en kregen dezelfde informatie. Ouders moeten:

      • Bel de hotline en wacht in de wacht.
      • Praat met een vertegenwoordiger die hen zal vertellen zich online aan te melden voor de digitale ID.
      • Houd vol, maar ontdek dat er nog geen handmatige aanvraagformulieren zijn – deze zullen pas verschijnen als de aanvraagperiode op 15 april begint. (De overheid promoot de WA-service bij scholen en de media, zodat ouders zich vanaf 15 april elektronisch kunnen inschrijven).
        Advertisement
      • De operator heeft geen verdere informatie, omdat hen simpelweg werd geadviseerd dat iedereen een digitale ID moest krijgen en zich moest registreren voor de Service WA-app.

Wacht een maand, blijf controleren of het formulier verschijnt, download het, verzend het en wacht dan waarschijnlijk een maand verwerkingstijd totdat het hele proces is voltooid.

Wortel en stok. De oudste trucs om een ​​bereidwillige bevolking naar het gewenste pad te lokken en niet naar het andere.


DE SIMPELSTE MANIER OM VERZET TE PLEGEN IS DOOR ALLES MET CASH TE BETALEN EN JE SMARTPHONE EINDELIJK WEG TE GOOIEN.


Verder vraagt ​​ze zich af of een dergelijke procedure herinneringen oproept. De Duitsers zouden kunnen denken aan de “Braadworst”. Iedereen die zich laat vaccineren, krijgt een braadworst. Als u zich niet laat vaccineren, moet u zich om de paar uur laten testen, anders mag u het huis niet uit.

Methoden zoals die in Australië om mensen ‘vrijwillig’ een digitale identiteit te geven, zullen toenemen. Niet alleen in Australië, maar ook in de EU.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Digitale Identiteit goedgekeurd door het Europees Parlement – Welkom in de controlestaat

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alex Shao
Alex Shao
1 maand geleden

Voor gèèn goud zal ik een digitale ID nemen! Dit leid naar slavernij!

Petra
1 maand geleden

Reken maar dat Nederland straks AOW, WW, WIA, belastingteruggave, alle bijslagen voor armoedzaaiers, etc. afhankelijk gaat maken van dat digitale ID.

Daarmee zet de Roverheid dan zo goed als iedereen klem.

Belastingaangifte uitsluitend mogelijk maken met dat E.U. I.D. en vervolgens mensen verplichten om aangifte te doen is de ultieme wijze waarop ze iedereen kunnen pakken.

Dat de Roverheid daarmee de burger de oorlog verklaart zal ze nauwelijks beseffen, zo kwaadaardig zijn ze inmiddels.

dwd
dwd
1 maand geleden

Als je zo dom en lui bent om dit te aanvaarden verdien je alles