Paus Franciscus noemt het weigeren van een vaccin tegen het coronavirus (gemaakt van geaborteerde foetussen) een ‘zelfmoorddaad van ontkenning’

5

Het vaccin is gemaakt van geaborteerde foetussen.

Je kunt zeggen: “Ach, er zit geen echt foetaal weefsel in elk vaccin”, maar dat is hetzelfde als zeggen: “Kannibalisme is oké, zolang iemand anders de man heeft vermoord.”

De vaccinatie veroorzaakt ook hartaanvallen, bloedstolsels, nieuwe vormen van kanker en vermoedelijk andere dingen waar we nog niet eens van weten. Verder is het voor een virus dat niet bestaat.

Waarom praat de paus hier nu überhaupt over, behalve om de christelijke kerk verder te vernederen?

Life Site News:

Paus Franciscus heeft critici van de met abortus besmette COVID-19-injecties opnieuw veroordeeld, waarbij hij zei dat het verzet tegen de injecties hem “bedroefd” omdat “tegen het tegengif zijn een bijna suïcidale daad van ontkenning is.”

Als onderdeel van zijn onlangs vrijgegeven memoires benadrukte paus Franciscus in een reeks interviews door journalist Fabio Marchese Ragona zijn gedachten en reacties op het COVID-19-tijdperk, inclusief de met abortus besmette COVID-prikken en zijn warme ontvangst ervan.

De paus berispte degenen die geen injectie kregen, of die zich publiekelijk tegen hen verzetten, door te zeggen:

“Beslissen of je je wilt laten vaccineren is altijd een ethische keuze, maar ik weet dat veel mensen zich hebben aangesloten bij bewegingen die tegen de toediening van de medicatie zijn. Dit verontrustte mij omdat naar mijn mening tegen het tegengif zijn een bijna suïcidale daad van ontkenning is.

Ondertussen is het “liefde” om je penis rechtstreeks in de anus van een andere man te rammen, aldus de paus.

Deze paus is de ramp die nooit ophoudt te branden. Wat er ook gebeurt, je kunt garanderen dat de paus naar voren zal komen en iets zal zeggen dat het christendom totaal ondermijnt.

Vooral tijdens het hoogtepunt van de COVID-19-gerelateerde beperkingen heeft Franciscus regelmatig de ‘morele verplichting’ van het nemen van een met abortus besmette prik als een ‘daad van liefde’ benadrukt. Al aan het eind van de zomer van 2020 stelde hij voor dat “iedereen” het COVID-19-vaccin zou moeten nemen. “Ik geloof dat, ethisch gezien, iedereen het vaccin zou moeten nemen”, zei hij. De paus voegde eraan toe: “Het moet gebeuren.”

In januari 2021 behoorden Franciscus en paus Benedictus XVI tot de eersten die de met abortus besmette injecties ontvingen, waarbij Pfizer de Heilige Stoel van zijn injecties voorzag. Beide mannen kregen vervolgens in de maanden daarna boosters van de injectie.

In zijn commentaar hierop zei Franciscus tegen Ragona: “Toen de eerste voorraden in het Vaticaan arriveerden, heb ik mijn vaccinatie onmiddellijk gepland; later kreeg ik ook de boosters, en godzijdank heb ik het virus niet opgelopen.

God heeft niets te maken met de gifprik van de joodse Albert Bourla.

Advertisement

Ik denk ook niet dat de paus deze injecties daadwerkelijk heeft genomen.

De paus nam met genoegen nota van het initiatief dat hij samen met de pauselijke aalmoezenier kardinaal Konrad Krajewski ondernam om financieel behoeftigen en “transgenders” uit te nodigen om hun injecties in het Vaticaan te ontvangen .

De productie van abortuspillen door Pfizer, samen met de productie van een COVID-19-injectie waarbij tests worden uitgevoerd met de HEK 293-cellijn, is afkomstig van nierweefsel afkomstig van een gezonde baby die in de jaren zeventig in Nederland werd geaborteerd. Schijnbaar niet afgeschrikt door de ethische kwestie, had Francis in 2021 in het geheim tweemaal een ontmoeting met Pfizer-CEO Francis Bourla, waarbij Bourla ook sprak op een door het Vaticaan georganiseerde gezondheidsconferentie.

Lees meer
Werd het foetaal weefsel van het Covid-vaccin verkregen door de moord op een Nederlandse baby?

Het Vaticaan heeft ook COVID-prikken verplicht gesteld voor medewerkers en bezoekers van het Vaticaan, waardoor de optie om “negatief” op het virus te testen werd geschrapt en alleen bewijs van herstel van het virus werd toegestaan ​​als alternatief voor de injectie. Een aanvullend mandaat had tot gevolg dat drie Zwitserse Gardisten in 2021 hun baan verloren nadat ze hadden geweigerd de met abortus besmette injectie te nemen.

Dat waren de enige Zwitserse Gardisten die de moeite waard waren, tenzij de anderen er gewoon over logen met valse papieren.

Lees meer
Aartsbisschop Viganò: De Zwitserse Garde moet de Paus arresteren en hem uit het Vaticaan verdrijven

Wie zou in vredesnaam dit vaccin nemen? Ik weet niet wie het in 2021 zou nemen, maar er nu over praten is als “wacht, wat?”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


De kerk staat open voor vaccins van geaborteerde foetale cellen: “Moreel aanvaardbaar om ze te gebruiken”

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
frans
frans
1 maand geleden

Moet je wel de juiste foto plaatsen.

Peter
Peter
1 maand geleden

Deze Paus is volgens een zeer oude profetie de allerlaatste. En dat is maar goed ook want het instituut waar hij voor staat heeft de zaak van Christus zeer slechte diensten bewezen. Franciscus zelf is exponent van de wetteloosheid en het grote Babylon waarover het boek Openbaring spreekt. Hij zal het allemaal horen van de God die hij meent te vertegenwoordigen op aarde, als hij voor de grote witte troon staat.

‘Iedere boom die geen goede vrucht voortbrengt, wordt omgehakt en in het vuur geworpen. Zo zult u hen dus aan hun vruchten herkennen.
Niet ieder die tegen Mij zegt: Heere, Heere, zal binnengaan in het Koninkrijk der hemelen, maar wie de wil doet van Mijn Vader, Die in de hemelen is.
Velen zullen op die dag tegen Mij zeggen: Heere, Heere, hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd, en in Uw Naam demonen uitgedreven, en in Uw Naam veel krachten gedaan?
Dan zal Ik hun openlijk zeggen: Ik heb u nooit gekend; ga weg van Mij, u die de wetteloosheid werkt!’ – Mattheus 7

Danny
Danny
1 maand geleden

…..

IMG_20230907_201757_697
Hagar
Hagar
1 maand geleden

SIDS is Sudden Infant Death Syndrome (wiegedood):

comment image

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Waarom is er nu plots een enorme toename in auto-immuun ziektes?

https://media.gab.com/system/media_attachments/files/160/230/594/playable/2b4eae9921dcd6f0.mp4