BOEING NIEUWSALERT ! – Van één vliegtuig ontploft de motor tijdens het opstijgen, van een ander breekt de voorruit tijdens de vlucht

2

Het is een raadsel.

Daily Mail:

Een vlucht van Delta Airlines met een Boeing vanaf Aruba naar Atlanta werd gedwongen om te keren en een noodlanding te maken na een motorontploffing tijdens het opstijgen.

De piloot van de Boeing 737 900 cirkelde vier keer rond het Caribische eiland voordat hij na het ‘mechanische probleem’ weer aan land kwam.

Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij vertelde dat er 168 passagiers aan boord waren, naast vier stewardessen en twee piloten.

‘Delta-vlucht DL581 van Aruba naar Atlanta ondervond kort na het opstijgen een mechanisch probleem. Het landde veilig en keerde zonder problemen terug naar de gate’, aldus de woordvoerder.

Eén passagier beschreef de beproeving op Reddit en zei: ‘Een van de motoren ontplofte tijdens het opstijgen, we cirkelden vier keer rond Aruba en maakten een noodlanding.’

De passagier vertelde dat de gezagvoerder op het aankondigingssysteem kwam om te zeggen dat de linkermotor in brand stond, maar dat deze onder controle was. Na het uitvoeren van de nodige controles besloot de piloot terug te vliegen naar Aruba

New York Post:

De voorruit van een vliegtuig van Alaska Airlines is gebarsten toen het landde in Oregon. Dit is het laatste probleem met een Boeing-jet.

De vlucht vanuit Washington DC daal de zondag op de internationale luchthaven van Portland toen bemanningsleden een kleine barst in de binnenste voorruit opmerkten, vertelden luchtvaartfunctionarissen dinsdag aan The Post.

Advertisement

“De bemanning volgde hun checklists en het vliegtuig reisde veilig naar zijn bestemming zoals gepland”, aldus de luchtvaartmaatschappij in een verklaring.

De Boeing 737-800’s van de luchtvaartmaatschappij hebben vijf lagen in de voorruit, met een buitenruit, drie binnenlagen en een binnenruit, aldus de verklaring.

“Als een binnenruit barst, kunnen de andere ruit en lagen de cabinedruk behouden”, zeiden luchtvaartfunctionarissen.

Ja, dat zeggen ze, maar al deze systemen falen in deze vliegtuigen. Er is geen reden om aan te nemen dat veiligheidssystemen niet samen met primaire systemen zullen falen, na een periode waarin primaire systemen voortdurend falen. Het zijn maar statistieken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Boeing-klokkenluider: “Als mij iets overkomt, is het geen zelfmoord”

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

comment image

grupsio
grupsio
1 maand geleden

wat een hetze, gebeurde 20 jaar geleden ook allemaal maar de mensen moeten uit de vliegtuigen vanwege agenda 2030