'PSV schuift beslissing over huurling, die tot dusver teleurstelt, voor zich uit'

'PSV schuift beslissing over huurling, die tot dusver teleurstelt, voor zich uit'

20 maart - 18:16
43

PSV heeft nog geen knoop doorgehakt over de toekomst van CJ Egan-Riley. In zijn eerste duels voor Jong PSV voldeed de gehuurde verdediger nog niet helemaal aan 'de sportieve norm', zo schrijft het Eindhovens Dagblad. Het lokale medium geeft ook een update over andere talenten van PSV.

PSV huurt Egan-Riley dit halfjaar van Burnley. De Eindhovenaren hebben een optie tot koop bedongen, maar of die gelicht gaat worden is nog maar de vraag. PSV gaat daar later over beslissen, zo klinkt het. De Engelsman voldeed in zijn eerste duels voor Jong PSV 'nog niet volledig aan de sportieve norm'. Het ED schrijft ook over de toekomst van andere PSV-jongelingen, zoals Mohamed Nassoh (21).

De captain van de beloftenploeg kreeg een tijdje geleden al een aanbieding om zijn aflopende contract te verlengen, maar Nassoh staat op de radar van meerdere buitenlandse clubs. Er zou ook 'gefluisterd' worden over belangstelling van AZ. Daarnaast wijst alles erop dat Renzo Tytens (18) PSV gaat verruilen voor Club Brugge. PSV hoopt talenten Yiandro Raap (17) en Raf van de Riet (17), die in de Onder 18 spelen, langer aan zich te binden. Laatstgenoemde staat in de belangstelling van onder meer Ajax.

Aangezien er veel mutaties lijken plaats te vinden in Jong PSV, zijn de Eindhovenaren van plan om versterkingen van buitenaf aan te trekken voor de beloftenploeg. De verdediging en aanval zijn toe aan een upgrade, stelt het ED.