Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Hiermee wordt eigenlijk tegen de PVV gezegd: jullie mensen kunnen er niks van

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

7 reacties

  • Erik Biesemaat

    1 maand geleden
    @ Marga Buijs, van wie moet iedereen meewerken? Van u?
  • Eric Moll

    1 maand geleden
    De zogenaamd 'gevestigde partijen', de VVD voorop, hebben er de afgelopen decennia een geweldige puinhoop van gemaakt. Tel daar het inmiddels geminimaliseerde CDA ook maar bij, net als GroenLinks/PvdA en D66. Stuk voor stuk onmachtig de problemen op te lossen, integendeel, ze creëren ze juist. De conclusie is eigenlijk dat niemand, ongeacht de politieke couleur, er iets van zal gaan bakken, ook de rechtse partijen niet. We hebben niet meer gezien dan een herverdeling van de zetels, da's alles.
  • Marga Buijs

    1 maand geleden
    Ik kan hier helemaal niets mee! Feit is en blijft dat het volk nu eenmaal zo gekozen heeft en dan moet iedereen meewerken om er het beste van te maken. Dat links het hier niet mee eens is dat weten we nu wel een keer. Nu krijgen ze de kans goede ministers te leveren en dus een vinger in de pap te hebben maar daar passen ze voor. Slappe hap!
  • bert Sloots

    1 maand geleden
    Maar was het alternatief dan Eus om de dringende problemen aan te pakken. Andere partijen, verkiezingen? Andere opties zijn er toch niet. Dan maar voor de minst slechte, toch? Je moet toch wat
  • Marinus Visser

    1 maand geleden
    Dat de PVV zo gewonnen heeft is voor een belangrijk deel te danken aan het lankmoedige asielbeleid en aan het feit dat er niet geluisterd lijkt te worden naar een belangrijk deel van de bevolking.
  1. Het grootste oorlogsarchief wordt openbaar, dat ligt zwaar op de maag: 'Dit is heel gevoelig materiaal’
    PREMIUM

    Het grootste oorlogsar­chief wordt openbaar, dat ligt zwaar op de maag: 'Dit is heel gevoelig materiaal’

    Wie heulde met de Duitsers, wie verraadde wie, wiens voorouders waren lid van de NSB? Dat kan iedereen straks opzoeken in 485.000 dossiers van verdachte ‘foute Nederlanders’. De meeste Nederlanders juichen toe dat het grootste en meest beladen oorlogsarchief openbaar en online wordt gezet, blijkt uit een enquête. Maar het ligt ook zwaar op de maag. Worden trauma’s opgerakeld, familiegeheimen onthuld en nazaten aan de schandpaal genageld?