Oxford University, CDC en Britse regering bevestigen dat COVID-vaccinatie NIET WERKT en dodelijke en fatale gevolgen heeft

1

Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken naar voren gekomen die de veiligheid en effectiviteit van Covid-19-vaccins in twijfel trekken, waardoor de alarmbellen rinkelen over de potentiële schade die ze kunnen veroorzaken en hun vermogen om infectie en overdracht te voorkomen, meldt The Expose.

De bevindingen van deze onderzoeken zijn verontrustend en suggereren dat gevaccineerde personen mogelijk een groter risico lopen om het vermeende Covid-19-virus op te lopen en te verspreiden.

Ze suggereren ook dat de ‘vaccins’ de vatbaarheid voor infecties kunnen vergroten.

Deze onthullingen hebben ernstige gevolgen voor de nog steeds voortdurende vaccinatie-inspanningen en doen twijfels rijzen over de wijsheid om het publiek ooit te verplichten deze experimentele injecties te nemen.

Omdat het bewijs nu duidelijk is.

Volgens drie afzonderlijke onderzoeken die zijn gepubliceerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control, de Britse regering en de Universiteit van Oxford, zijn Covid-19-vaccins schadelijk en ineffectief.

CDC-studie

Uit een schokkend CDC-onderzoek blijkt dat gevaccineerde personen een grotere kans hebben om Covid-19 op te lopen en te verspreiden dan niet-gevaccineerde personen.

Van de 469 onderzochte gevallen onder inwoners van Massachusetts die openbare bijeenkomsten bijwoonden, bevonden zich maar liefst 346 gevallen onder gevaccineerde personen, waarbij 74% van hen Covid-19-symptomen ervoer en 1,2% in het ziekenhuis werd opgenomen.

Daarentegen behoorden de overige 123 gevallen tot de niet-gevaccineerde bevolking, waarbij slechts 1 persoon in het ziekenhuis werd opgenomen (0,8%) en er in geen van beide groepen sterfgevallen plaatsvonden.

Uit het onderzoek bleek ook dat de virale lasten onder de gevaccineerden en niet-gevaccineerden zeer vergelijkbaar waren, wat erop wijst dat beide groepen even besmettelijk waren.

Oxford Universiteit Studie

Uit een alarmerend onderzoek van de Universiteit van Oxford blijkt dat een Covid-19-vaccin de kans op besmetting en verspreiding van het virus daadwerkelijk kan vergroten.

De studie volgde 900 ziekenhuispersoneel in Vietnam die in maart en april 2021 het Oxford/AstraZeneca-vaccin kregen.

Ondanks dat alle personeelsleden in mei negatief testten op Covid-19, werd op 11 juni het eerste geval onder de gevaccineerde groep ontdekt.

Bij hertesten werden onmiddellijk 52 extra gevallen geïdentificeerd en werd het ziekenhuis gedwongen op slot te gaan.

In de daaropvolgende twee weken werden nog eens 16 gevallen ontdekt.

Uit het onderzoek bleek dat 76% van het Covid-19-positieve personeel ademhalingssymptomen ontwikkelde, waarbij drie personeelsleden longontsteking kregen en één personeelslid zuurstoftherapie nodig had.

Schokkend genoeg bleek de maximale virale last onder de geïnfecteerde, gevaccineerde groep in maart-april 2020 251 keer hoger te zijn dan die van het niet-gevaccineerde personeel.

Advertisement

Onderzoek van het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg

Uit een onderzoek van het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg blijkt dat Covid-19-vaccins potentieel schadelijk en ineffectief zijn bij het voorkomen van infectie en overdracht.

De studie analyseerde de lopende bevolkingsbrede SARS-CoV-2-monitoring in Groot-Brittannië en ontdekte dat de virale lasten onder de gevaccineerde en niet-gevaccineerde populaties vrijwel hetzelfde waren en veel hoger dan eerder geregistreerd.

Uit het onderzoek bleek ook dat de meerderheid van de gevallen onder de gevaccineerde bevolking symptomen vertoonde toen ze positief testten.

Desondanks beweren de auteurs van het onderzoek dat de vaccins van Pfizer en Oxford/AstraZeneca 67%-80% effectief zijn in het voorkomen van infectie met de Delta-variant van Covid-19.

82% van de positieve PCR-tests in het onderzoek waren echter volledig gevaccineerde personen.

Dit betekent dat de auteurs van het onderzoek in wezen liegen, en dat de vaccins de gevoeligheid voor infecties niet verminderen, maar deze in plaats daarvan dramatisch vergroten.

Conclusie

Het bewijsmateriaal dat in deze onderzoeken wordt gepresenteerd is verontrustend en geeft aanleiding tot ernstige zorgen over de veiligheid en effectiviteit van Covid-19-vaccins.

Niet alleen lopen gevaccineerde personen een groter risico om het virus op te lopen en te verspreiden, maar de vaccins kunnen ook de vatbaarheid voor infecties vergroten.

Het is duidelijk dat het verplichten van het publiek om deze vaccins te nemen een schadelijke en onverantwoordelijke daad is, en degenen die dat doen moeten aansprakelijk worden gesteld voor de langdurige schade die ze veroorzaken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


The Lancet bevestigt complottheorie – Virus is nooit geïsoleerd en de PCR-test zegt niks

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Patricia
Patricia
1 maand geleden

Het blijft wonderbaarlijk: het complete, natuurlijke genoom van SARS-CoV-2 is nog steeds niet geïsoleerd en tòch denkt men nog steeds in staat te kunnen zijn om tests te ontwikkelen om zogenaamd iets te detecteren dat dus in werkelijkheid niet eens kan bestaan … Nog grappiger zijn de vermeende varianten van iets waarvan het bestaan dus nog steeds niet onomstotelijk vaststaat. Dat heet dan tegenwoordig “wetenschap”