Entertainment

Douwe Bob over nuchter leven: ‘Een stuk saaier’

Douwe Bob is dankbaar voor het leven dat hij leidt nu hij nuchter is. Op Instagram deelt het zangertje dat het soms wat saaier is, maar dat hij er veel voor terugkrijgt.

Douwe Bob over nuchter leven: ‘Een stuk saaier’

‘Ik ben zo blij en trots dat ik de afgelopen maanden zoveel moois heb mogen doen’, begint Douwe Bob zijn bericht op Instagram. ‘Ik voel me beter en dankbaarder dan ooit. Voor het leven, voor m’n familie en vrienden en ook voor de mensen met wie ik werk.’

Douwe geeft toe dat zijn leven soms wat saaier is nu hij niet meer drinkt, logisch want nu kan je geen ruzie meer zoeken met kinderen voor de Albert Heijn. ‘Daar moet ik ook eerlijk over zijn. Maar de kleuren zijn levendiger, muziek is mooier en het leven is simpelweg meer waard.’ Hij wil volgers die kampen met verslaving dan ook graag steunen, besluit hij. ‘Ik geloof in jou.’

View post on Instagram
 

Stoppen met drinken

De zanger vertelde eerder in een interview met Leon Verdonschot dat hij misschien niet gestopt was met drinken als hij geen kinderen had, van drie verschillende vrouwen.

“Ik heb wel lang in een ontkenningsfase van het probleem gezeten. Maar je hebt wel gelijk, jammer genoeg: je kunt je fouten nu eenmaal niet voor je kinderen maken, die moeten het toch zelf ondergaan. Wat je wél kan doen, is je kinderen niet laten opgroeien met veel drank, zoals bij mij is gebeurd.”

Hij vervolgt: “Dat is misschien wel de belangrijkste reden dat ik gestopt ben. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik was gestopt met drinken als ik geen kinderen had. Daarvoor heb ik niet genoeg zelfliefde, denk ik. Maar ik hou wel heel veel van mijn kids. Er is een wereld voor en na het ouderschap, en het is een andere wereld.”

9 reacties

P L I E N

We beginnen om twee uur met een gekoeld krat vol verse Baveriaantjes om die super dikke w h o p p e r met Kaas en Bacon mee te verorberen.
Nog effe en het is weer weekend!
Het leven is een feest.
Was er nog nieuws over Dre en over Jaduuuuhh Annnuuuhhhh?
Proost luitjes. Geniet van de dag

Charles Deurkoop

Haha Plien altijd de eerste.
Proost, jij maakt daytime drinking echt leuk zo te horen

De OerknOL

Iedereen die Douwe Bob kent, weet dat dit slechts pauzes zijn in een wereld van sex, drugs & rock ‘n’ roll.

Veegactie

@Plien niemand zit te wachten op jouw herhaalde teksten hoe je prive Bavaria drinkt en/of herhalen wat jij eet en/of hoe jij de dag doorbrengt Dit soort bijdragen hou jij maar achterwege.

Geta fukkinglife

treurig hoe PLIEN zo herkenbaar blijft onder zoveel verschillende namen hier .
Wat een eenzaam zeurderig blaag .
Zoek hulp : nul 8 8 nul 7 6 7 nulnulnul

Alex soze

Herkenbaar gap, dat heb ik ook, vooral als ik geslachtsgemeenschap heb dan is helemaal top. Of als je aan het gokken bent is een nakkie ook lekker, alleen oppassen dat je niet te ver gaat ushhh

Vieze Joop

Vieze Bob kruipt er graag op met zijn soa tampeloers een * hier en een * daar en Bob is weer voldaan, vies ventje ga je schamen

Schildervakman

gewoon gaan werken in een schildersbedrijf, dan ben je altijd beneveld , en ga je ook lekker snel dood

Wim Kieft

Ik weet er alles van, verlang er nog dagelijks naar maar doe het maar niet. Die schuldsanering was geen fijne tijd…