Entertainment

Rachel Hazes over verzoening kinderen: ‘Uiteindelijk wil iedere moeder dat’

Ondanks het continue gebakkelei tussen Rachel Hazes en haar kinderen, geeft ze aan toch blij te zijn met de verzoening tussen André Hazes en Roxeanne Hazes.

Herstelde contact Roxeanne en André

Ruim twee weken geleden liet ook Roxeanne Hazes zich uit over de herstelde band met haar broer. “We doen het heel rustig aan en we zijn niet iedere dag bij elkaar voor een kop koffie, maar het gaat goed.” De verzoening bleek tot stand gekomen te zijn door André Hazes zijn inspanningen. “Ik heb de eerste stap gezet en de tweede en de derde en de vierde. Ze was heel erg terughoudend, maar de aanhouder wint”, aldus André.

Rachel Hazes over verzoening kinderen: ‘Uiteindelijk wil iedere moeder dat’

De hele familie Hazes bestaat uit ingewikkelde en onnodige conflicten. Ook zijn er al ontelbaar veel verzoeningen geweest tussen allerlei partijen. De eerste breuk tussen Rachel Hazes en zoon André Hazes ontstond toen Rachel Hazes zich negatief uitliet over de nieuwe partner van André, Monique Westenberg. André koos de kant van zijn partner en herstelde de band met zijn moeder lange tijd niet. Hoewel hij voor Monique koos, koos Roxeanne Hazes juist de kant van hun moeder.

Uiteindelijk was het nota bene Monique die zorgde voor de verzoening tussen André en Roxeanne. Dit deed ze nadat hun kinderen André jr. en Fender elkaar bij de Holland zingt Hazes-concerten hadden ontmoet. Toch ontstond er weer gezeik toen Roxeanne zich in 2022 in de ‘Beste Zangers’ uitliet over de trauma’s uit haar jeugd, die volgens haar veroorzaakt waren door haar moeder. Aangezien André bij Rachel woonde na zijn verslavingen, koos hij de zijde van zijn moeder.

Dat broer en zus nu weer contact hebben, vindt ook Rachel mooi nieuws. “Als moeder van Roxeanne en André wil ik zeggen dat ik alleen maar blij ben dat zij een goed contact hebben met elkaar. Uiteindelijk wil iedere moeder dat.”

10 reacties

Reaguurder Kevin

Lijkt wel een hazes fanclub hier. Wij zijn klaar met de nietszeggende artikelen over de fam Hazes.

P L I E N

Ach
Je wil toch het beste voor je kinderen.
Nou nog effe Jaduh Annuh opzoeken en een foto rippen en iedereen is weer ongelukkig.
Tijd voor een ijskoud Baveriaantje.
Proost.
Wel gezellig weer met iedereen op Roddelpraat. Altijd fun en jolijt

Tibbeleyn

Verzoening met behoud van vermogen, daar trapt toch niemand in.

Ludo Sanders

Sinds de ruzie met Floris Wijers gaat het erg bergafwaards met roddelpraat. Scoops komen ook alleen nog maar binnen via Yvonne C. En RoyalityFBI. Hierbij een oproep, maak het goed met Floris en nodig hem weer uit in de uitzending.

Klaas Wehkamp

Met je droge schaamlappen !

Vieze Joop

Zou de zeker doen lang en hard
Lekker man

per seconde wijzer

Eruit met die alcoholistische drammer P L I E N

Harco

Deze zongedroogde tomaat blijft maar aandacht krijgen.Terwijl het enige talent dat ze heeft Hazes uitmelken is. Als ik zo’n wijf had zou ik ook alcoholist worden. En doof overigens ook met die doorgerookte mannenstem van der.

Natnek

Kermisvolk.

Spekpeter

Die troela ziet er nu echt uit alsof ze ‘n half jaar onder ‘n diesellocomotief is meegesleept … waarom durft zij nog in het openbaar te verschijnen?