Bellingham bevriend met Jong Oranje-spits: 'Hij gaat twintig jaar zo spelen'

Bellingham bevriend met Jong Oranje-spits: 'Hij gaat twintig jaar zo spelen'

19 maart - 19:59
21

Noah Ohio heeft een inkijkje gegeven in zijn vriendschap met Jude Bellingham. De twee speelden vroeger samen in jeugdelftallen van Engeland en zijn nog altijd goed bevriend. Zo keken Ohio en Bellingham samen naar het spectaculaire FA Cup-duel tussen Manchester United en Liverpool (4-3)

In gesprek met Voetbal International vertelt Ohio, die opgroeide in Engeland, dat hij afgelopen weekend samen was met Bellingham. Het is al even bekend dat de twee goede vrienden zijn. "Soms praat ik met hem of kijken we voetbal", begint de spits van Hull City en Jong Oranje. "Dan vergeet ik dat de beste speler in de wereld naast me zit, met hoe hij op dit moment presteert."

"Ze proberen zijn goals nu zelfs van hem af te pakken, tegen Valencia bijvoorbeeld", doelt Ohio op de veelbesproken goal van Bellingham, die werd afgekeurd doordat de scheidsrechter enkele seconden eerder affloot. "Ik ben gewoon heel trots op hem. Je kunt een one season wonder zijn, maar hij gaat voor tien, twintig jaar zo spelen. Dat komt door wat hij dagelijks doet voor de sport en hoe hij ervoor leeft."