Oranje-speler krijgt volle laag van Derksen en Van der Gijp: 'Notoire domoor'

Oranje-speler krijgt volle laag van Derksen en Van der Gijp: 'Notoire domoor'

19 maart - 23:28
114

Johan Derksen en René van der Gijp hebben met verbazing gekeken naar het interview van Georginio Wijnaldum over Saudi-Arabië. De middenvelder vergeleek de situatie in het land waar hij speelt met de toeslagenaffaire in Nederland.

Als Wilfred Genee en Hélène Hendriks het onderwerp opbrengen in Vandaag Inside, gaan de twee analisten los over het interview. "Als deze man even de website van Amnesty International aanklikt dan ziet hij precies wat er bij de buren in dat land gebeurt", vertelt Derksen over het schenden van de mensenrechten in Saudi-Arabië. "Hij komt nu over als een notoire domoor." Wijnaldum maakte afgelopen zomer de overstap naar het Saudische Al Ettifaq.

Wedden

Meer odds

Ook Van der Gijp heeft een mening over het interview van Wijnaldum. De analist vergelijkt de situatie met het land China. Ook daar worden mensenrechten geschonden, maar daar trokken jaren geleden ook spelers naartoe. "Max Verstappen rijdt er, iedereen ging naar China. Giovanni van Bronckhorst is ook overal ambassadeur en ging ook naar China. Het maakt die gasten gewoon niet uit, joh. Het interesseert ze geen reet."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!