'Ben blij dat de mensen bij Ajax met me praten, moet m'n vertrouwen terug vinden'

'Ben blij dat de mensen bij Ajax met me praten, moet m'n vertrouwen terug vinden'

19 maart - 18:35
60

Anton Gaaei heeft een boekje opengedaan over zijn verwijderde Instagram-posts. De Ajax-rechtsback deactiveerde zijn account tijdelijk, nog voordat hij alle meningen onder zijn berichten las. Ook vertelt Gaaei dat hij zich gesteund voelt bij Ajax.

Nadat Gaaei, op bezoek bij AZ, voor de tweede keer dit seizoen vroeg gewisseld werd, besloot hij direct na het duel al zijn Instagram-posts te verwijderen. In gesprek met de clubkanalen van Ajax geeft de Deen nu tekst en uitleg. "Ik had nog niks gelezen, maar ik zag dat er veel comments bij mijn foto's stonden. Die heb ik dus niet gelezen, maar ik besloot om mijn account te deactiveren. Ik heb hem niet verwijderd."

"Ik wist namelijk dat er geen aardige berichten in de comments zouden staan. Ik wilde gewoon niet negatief beïnvloed worden", vervolgt Gaaei, die blij is dat hij een paar dagen vrijaf kreeg na de wedstrijd tegen AZ. "Het is in deze harde wereld, met alle kritiek, soms moeilijk om alleen te zijn. Ik ben blij dat de mensen om me heen en op de club met me praten en me steunen, dat betekent heel veel voor me. Ik moet mijn vertrouwen terug vinden. Dan weet ik zeker dat ik weer de oude zal worden."

Inmiddels heeft Gaaei zich weer op Instagram gemeld. Maandag deelde de verdediger een bericht met het bijschrijft: 'Ik doe weer wat ik het allerliefste doe. Stap voor stap, dag voor dag.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anton Gaaei (@antongaaei)