'Dit is het aller, aller, allerslechtste Ajax uit de clubgeschiedenis, by far'

'Dit is het aller, aller, allerslechtste Ajax uit de clubgeschiedenis, by far'

19 maart - 17:14
116

Zaakwaarnemer Rob Jansen betitelt het huidige Ajax als 'het slechtste Ajax uit de clubgeschiedenis'. Die uitspraak doet de belangenbehartiger in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

"Die wedstrijd bij Aston Villa. Dat was wel voorspelbaar, maar ben je niet geschrokken?", begint Jansen het gesprek. "Ik ben echt geschrokken. Er waren nog mensen die zeiden: 'We hebben een kans.’ Dat is totale onzin!"

De zaakwaarnemer noemt de nederlaag van Ajax bij Aston Villa (4-0) 'ontluisterend'. "Vooral hóé het gebeurt. Ik denk dat als Aston Villa er nog een versnelling bovenop gooit, dan gaat Ajax met 8-0 weg. Ik had het idee dat sommigen van hen ook verbaasd waren en dachten: 'oké....'"

Met name de verdediging van Ajax moet het ontgelden. "Dat wegglijden en een bal niet over vijf meter kunnen spelen, het is vreselijk. Ik denk dat dit het aller, aller, allerslechtste Ajax is in de clubgeschiedenis. By far."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!