Columns

Jan Roos: Rehabilitatie Thijs Römer belachelijk

jan roos column

Nu Thijs Römer veilig zit opgesloten in de PI in Middelburg beginnen de herstelwerkzaamheden langzaam op gang te komen. Ik zei inderdaad veilig, want de acteur zit op een pedo-afdeling, dus samen met andere kindermisbruikers. Dan hoeft ie niet bang te zijn dat medegevangenen hem in elkaar beuken. Iets dat nog weleens gebeurt met mannen die aan kinderen zitten. Die staan namelijk onderaan de pikorde in de bajes.

Jan Roos: Rehabilitatie Thijs Römer belachelijk

Zijn vader Peter Römer zorgde reeds voor de aftrap. Hij zei: “We hopen dat Thijs daarna de kans krijgt om door te gaan. Hij is een getalenteerde man, dus hij zal uiteindelijk zijn weg wel weer vinden. Iedereen verdient een tweede kans.” Theatermaker en acteur Hans Cornelissen reageerde onder een post van RTL Boulevard: “Als hij zijn straf (ook de therapie) heeft uitgezeten, gaan we proberen hem, geheel volgens de Nederlandse wet, in elk geval het voordeel van de twijfel bieden.”

Jan Roos: “Hij is een getalenteerde man, dus hij zal uiteindelijk zijn weg wel weer vinden. Iedereen verdient een tweede kans.”

Zo zie je maar. Waar de één een leven lang verbannen wordt uit de media door alleen maar de verkeerde politieke gezindheid te hebben of niet te voldoen aan de NPO-eisen (woke praatjes) kan je als grachtengordelacteurtje een tweede kans krijgen als je minderjarigen misbruikt. Welk voordeel van de twijfel? Er is geen enkele twijfel. Thijs Römer is een smeerlap. Een gore hufter bovendien. En hoezo tweede kans? Je wordt geboren met een kans en als je je opdringt aan kinderen dan verspeel je die. Er is helemaal niet nog een kans voor dat soort ransapen. En hij is er nog goed vanaf gekomen. Als het mijn dochter zou zijn geweest had ‘ie Middelburg nooit bereikt.

13 reacties

Clit

Hij heeft alleen maar een soort van lichamelijke opvoeding gegeven toch?

tuinman

Thijs R. is een smeerpijp, maar het maakt wel uit of hij echt iets gedaan heeft, of alleen uitgelokt. Hij mag na zijn straf terugkomen, maar niet meer in de picture.

Spekpeter

Rehabilitatie gaat toch niet lukken ; je ziet wat er met die ‘Stichting Martijn’ figuren gebeurt … komen allemaal in dezelfde ‘situatie’ terecht

John

Talent heeft hij niet, doet maar wat dankzij zijn familie. Ego wel giga

Charles

Smeerlap.
Die ka n nooit meer terug op tv

Maarten

Iemand die meermaals een lippenstift heeft gejat krijgt tijdelijk geen VOG, dat is enorm lastig. Bekende Nederlanders die geen VOG kunnen overleggen, moet je weren van TV. Ze zijn geen goed voorbeeld en kunnen makkelijk hun bekendheid weer misbruiken. Vooral pubers, maar ook volwassenen, denken dat bekende Nederlanders bijna God zijn. En helaas denken veel bekende Nederlanders dat ook.
Thijs kan in een bejaardentehuis gaan werken, dan komt hij ook minder snel in de verleiding…

Alex Soze

Jan als ik hem in de bak tegen was gekomen had ie een serieus probleem gehad. Ik zal is aan m’n vrienden in PI Heerhugowaard vragen welke afdeling die zit, ushhh

ggz coach

Lijkt me goed als hij met zijn stoornis leert copen, hij moet een baan krijgen op een basisschool voor incontinente meisjes.

Knir,knar,knor zegt Jantje

Hopelijk eindigt je dochter later niet zo als jij Roos. Een vadsige, verlopen vreemdganger die alles doet voor een beentje aandacht

Natnek

De houtversnipperaar staat klaar.

Boyd

Thijs gaat lekker room happen deze maand

Official Peter G

Het zal ook moeilijk lopen na een maand detentie

Klitja Schaarman

Die straf was al te laag en dan nu dit weer.