ANP
Volledig scherm
© ANP

Praat mee: wat vind jij ervan dat Jumbo stopt met aanbiedingen van vlees?

de kwestieIn de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Dit keer: Jumbo stopt als eerste Nederlandse supermarkt met aanbiedingen op vers vlees. Reageer hieronder op deze kwestie.

20 reacties

  • Gerrit Rutgers

    1 maand geleden
    politiek bedrijven via de Supermarkt?? blijf ik wel uit de buurt. Ik maak graag m'n eigen keuzes
  • J Dijkstra

    1 maand geleden
    Marcel, lees de artikelen over het schip met 19000 koeien in Zuid-Afrika even terug. Halal betekent helemaal niet een goed leven. ook niet redelijk goed...
  • marcel huiskamp

    1 maand geleden
    Prima dat ze dat doen, maar mij zien ze er niet meer voor vlees, Fijn naar de Turkse supermarkt, daar is vlees volop in de aanbieding, voor prijzen waar je het nergens goedkoper kan verkrijgen, en Halal !! dat betekend een redelijk goed leven voor het dier ...
  • Klaas Janssen

    1 maand geleden
    keuringdienst van waarde meldde gisteren dat 40% van ei producten uit legbatterijen komen...EU interesseert het nog weinig:)))
  • Hendrie van den Brink

    1 maand geleden
    Julius, welkom in de great reset! Dit is nu het complot. Zoals u het formuleert. Politiek en grote multinationals hebben elkaar gevonden. Om ons afhankelijk te maken. Tja….de great reset. Maar dan krijg je de naam, doemdenker. Verdiep u er eens in.
  1. ‘Zieke’ monteur eist tienduizenden euro’s van werkgever die hem liet volgen door rechercheurs
    2

    ‘Zieke’ monteur eist tienduizen­den euro’s van werkgever die hem liet volgen door recher­cheurs

    Kan hij écht niet werken of speelt de man een spel? Op de werkvloer gonst het van de geruchten over een zieke 36-jarige monteur. Boze tongen beweren dat hij tijdens zijn maandenlange afwezigheid stiekem bijbeunt. Als zijn werkgever lucht krijgt van die verhalen, laat hij de man volgen door een recherchebureau. Wat volgt, is een jarenlange strijd, die deze week eindigde bij de rechtbank in Utrecht.
    Utrecht