Entertainment

Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

Het is van Sylvie Meis ondertussen wel bekend dat ze niet graag single is. Nu blijkt ze weer een nieuwe kerel aan de haak te hebben geslagen...

Sylvie na breuk gezien met ex-man

Het lijkt voor Sylvie wel een sport om steeds mannen aan de haak te slaan om ze vervolgens binnen enkele maanden weer te verlaten. Eerder ging het ook al ‘mis’ met de Nederlandse Wim Beelen. Een vakantie naar Dubai deed hun relatie de das om. ‘Lieve familie en vrienden. Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen. Na twee dates moest iemand dat zo nodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen’, aldus Wim. Hun levens waren dermate verschillend dat het niet werkte. Wim was meer gericht op zijn gezinnetje en Sylvie gaat nog altijd liever de hele nacht uit.

Kort na de breuk met Wim, werd Sylvie alweer gezien met haar andere ex-partner. Slechts twee maanden geleden werd Sylvie in hetzelfde gebied in Oostenrijk gezien als haar ex-man Niclas Castello. Ook in Los Angeles verbleven de twee in hetzelfde hotel, hoewel ze regelmatig dezelfde gebieden van elkaar komen zijn ze nog niet écht samen gezien.

Nieuwe man voor Sylvie Meis

Het komt voor iedereen als een grote verrassing, maar ene Ante Brechtl laat op Instagram weten dat hij samen is met Sylvie. Tot op heden heeft Sylvie zelf nog niks gezegd over de ‘relatie’. Mede hierom zou het dus ook kunnen gaan om een ‘grapje’. Maar gezien Sylvie haar verleden heeft ze binnen de kortste keren weer een nieuwe vlam.

Bij de foto van Ante schrijft hij over de relatie met Sylvie. ‘Blij dat we samen zijn gekomen. Eindelijk kan ik het openbaar maken, laat de hele wereld het weten: we zijn een stel. Ja, Sylvie en ik houden van elkaar.’ Mocht het ‘echte’ liefde zijn, valt nog maar te bezien hoelang Sylvie het ditmaal vol gaat houden met deze man.

View post on Instagram
 

Of toch niet

We verwachten het al, maar toch, het blijkt niet waar te zijn. Sylvie Meis heeft op haar Instagram laten weten dat ze wel een ‘spannende dag’ hebben beleefd, maar dat ze haar nieuwe partner NIET bij deze man heeft gevonden. Ach, heeft ze in ieder geval weer wat aandacht!

View post on Instagram
 

14 reacties

Plofkip

Sylvie is de h€&@ van Amsterdam

duiker

Waarom draagt de helft van de showbizz tegenwoordig een duikbril? Die heb je toch alleen nodig onder water?

Fan van Roddelpraat

En waar is het nieuws over Jaduh Annuhh??

Alex soze

Ik zou Silvie ook wel even Douwe ushhh

Scooby Doo

De zieke Meis is weer geld aan het boetseren bij een andere man. Als Meis zijn credit card weer voor een paar euro ton lichter heeft gemaakt, is ze vertrokken. Ik mis, zoals op de foto te zien is nog een snorkel.

Bi is het?

Is Sylvie ook bi ? Deze knakworst is echt niet totally straight

Vangelis

Altijd op zoek naar een man met geld maar eten kan er niet vanaf tijdens al die dates ? Wat een ongezonde anorexia look heeft ze , zelfs haar jongere versie jade anna heeft iets meer spek op de botjes .

Jonathan ( High Label )

Morgen komen we echt met een skoep

Jodie Bernal

Hola. Is dat niet Peter Andre?

Dennis Schouten

Ik heb Famke Louise eens vol gejakkerd met warm vocht, heerlijk. Het was wel jammer dat ze rook naar penny wafels en chocolade melk. Maar ze ging wel me slaapkamer na drie minuten wijdbeens en huilend uit.

Oma stoma

Deze is toch ook al bijna 50 ?

R vd V ( ex Ajax)

De nieuwe relatie van Sylvie M word mede mogelijk gemaakt door:
ING.nl
Abn-Amro.nl
American Express.com
De slogan luidt dan ook:
HEB JE POEN EN VERDIEN JE MEER DAN GENOEG ,DAN PAS SCOOR JE MIJ PAS IN DE KROEG TOT VOLGENDE OCHTEND VROEG

Natnek

Non nieuws

Fiat Multiplaai (ex dumpert)

Ik zoek ook nog een rijke vent die mij volyoghurt.