Gratis Deezer-abonnement Free lijkt in Nederland te stoppen

Deezer Free, de gratis versie van de muziekdienst, is vanaf 18 april 2024 mogelijk niet meer beschikbaar in Nederland. Meerdere tweakers hebben een mail met Tweakers gedeeld waarin Deezer de verandering bekendmaakt. Gebruikers kunnen wel een betaald abonnement afsluiten.

In de mail zegt Deezer dat Free vanaf de betreffende datum niet meer beschikbaar is in het land van de gebruiker, ofwel Nederland. Op Reddit deelt een Noorse gebruiker een screenshot van dezelfde mail. Het platform wijst gebruikers erop dat het Premium-abonnement gewoon beschikbaar blijft.

Deezer Free is een gratis variant van het muziekplatform, waarbij gebruikers onder meer advertenties te horen krijgen en een beperktere controle over de afgespeelde muziek en podcasts hebben, bijvoorbeeld door alleen muziek in shufflemodus af te kunnen spelen. Met een betaald abonnement kunnen klanten ook muziek downloaden. Deezer Free werd eerder al in verschillende andere landen uitgefaseerd.

Door Yannick Spinner

Redacteur

18-03-2024 • 14:39

68 Linkedin Whatsapp

Submitter: funrider

Reacties (68)

68
68
32
2
0
31
Wijzig sortering
Inhoud van de mail:

Wij waarderen het dat je deel uitmaakt van de luistergemeenschap van Deezer Free, maar soms komen goede dingen tot een einde. Deezer Free is vanaf 18/04/2024 niet meer beschikbaar in je land.

Nog niet klaar om te stoppen met jammen? Hier hoeft het niet op te houden; reclamevrije, onbeperkte muziek staat voor je klaar! Ontvang 1 maand gratis op een van onze abonnementen, inclusief Deezer Premium, Deezer Family en ons nieuwste abonnement, Deezer Duo.
Bekijk alle abonnementen

*Aan het einde van je gratis proefperiode wordt je automatisch omgezet naar de volledige prijs per maand (of per jaar als je hebt gekozen voor een jaarlijks abonnement) van je Deezer-abonnement, tenzij je jezelf minstens 48 uur voor de datum van automatische verlenging afmeldt. Deze aanbieding is beschikbaar in het land waarin je geregistreerd bent, van 18 maart 2024 tot 18 april 2024, en alleen voor nieuwe gebruikers die een Deezer account hebben en nog nooit gebruik hebben gemaakt van een betaald Deezer abonnement, gratis proefperiode of promotie. Deze aanbieding geldt één maal per gebruiker en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.
En dit zou allemaal oke zijn, behalve specifiek
Aan het einde van je gratis proefperiode wordt je automatisch omgezet naar de volledige prijs per maand (of per jaar als je hebt gekozen voor een jaarlijks abonnement) van je Deezer-abonnement, tenzij je jezelf minstens 48 uur voor de datum van automatische verlenging afmeldt.
Dit is bij de meeste trials van abbonement diensten het geval dus niets tegen deezer specifiek, maar daar zou eigenlijk echt gewoon een wet tegen moeten komen.
Daar is ook wettelijk iets voor geregeld. Als het contract wordt omgezet naar onbepaalde tijd (dus daarna maandelijks opzegbaar), mag er gewoon stilzwijgend worden verlengd. Je mag niet voor een bepaalde tijd stilzwijgend verlengen. Dus Deezer mag je niet opeens voor één jaar contractant maken. Lijkt me prima bescherming toch?
Je moet eerst zelf een keuze maken voor het type abonnement. Na de proef periode gaat dat in. Dat kan voor één of zelfs meerde jaren zijn. Na die periode mag het abonnement volgens de wet alleen voortgezet worden als dat maandelijks opzegbaar is.
En dit zou allemaal oke zijn, behalve specifiek

[...]


Dit is bij de meeste trials van abbonement diensten het geval dus niets tegen deezer specifiek, maar daar zou eigenlijk echt gewoon een wet tegen moeten komen.
Hoezo? Je neemt een abbonement op een dienst en je krijgt de eerste maand gratis. Je mag ten alle tijden annuleren maar het idee is dat je de dienst blijft afnemen. Je weet toch waar je mee akkoord gaat op dat moment? Wil je alleen die maand zet je de dienst stop. Hoe moeilijk kan het zijn.
Blijft akelig, ja het staat er duidelijk dat je een abbonement aangaat maar dat strookt weer niet met de inleiding "Nog niet klaar om te stoppen met jammen? Hier hoeft het niet op te houden; reclamevrije, onbeperkte muziek staat voor je klaar! "

zo onbeperkt vind ik één maand niet...
Dat onbeperkt gaat over het aantal nummers, niet de tijd
Het staat vrij duidelijk vermeld. Dus ik zie het probleem niet echt. Je neemt bewust een trial, dit staat niet eens in de kleine letters onderaan. Vaak krijg je ook nog een herinnering.

Als je het echt niet wilt neem je of de trial niet, of je doet als ik: gelijk opzeggen op het moment dat je het hebt afgenomen. De trial zou dan automatisch moeten doorlopen tot het einde van de trial periode en dan stoppen.
Het wordt wat anders als ze doen wat de NS doet bij een trial/korting. Daar geldt namelijk dat je pas kan opzeggen NA de eerste maand (de optie wordt pas beschikbaar op dezelfde dagnummer in de volgende maand) en zit je dus altijd eerst nog een maand met volledige kosten (want je moet een maand van te voren opzeggen). Dat vind ik niet OK. Discutabel is ook het punt dat als je de trial opzegt dat je dan ook gelijk helemaal geen toegang meer hebt. Dat is eigenlijk wat je vraagt (opzeggen), maar het is natuurlijk niet zo netjes om de trial niet door te laten lopen tot de einddatum.

Overigens doe ik dat ook altijd bij jaar abo's. Die zeg ik gelijk op vanaf het moment dat ik ze afsluit. Dan weet ik ook zeker dat ik dat niet kan vergeten.

[Reactie gewijzigd door SunnieNL op 18 maart 2024 16:47]

Ik heb deze e-mail gehad:
Deezer Free loopt ten einde

 Wij waarderen het dat je deel uitmaakt van de luistergemeenschap van Deezer Free, maar soms komen goede dingen tot een einde. Deezer Free is vanaf 18/04/2024 niet meer beschikbaar in je land.

Nog niet klaar om te stoppen met jammen? Hier hoeft het niet te stoppen! Upgrade vandaag naar Deezer Premium en krijg 3 maanden lang onbeperkte, reclamevrije muziek voor de prijs van 1.
Probeer het nu

*Aan het einde van je kortingstermijn wordt je automatisch omgezet naar een volledige abonnementsprijs per maand van je Deezer-abonnement, tenzij je je ten minste 48 uur voor de datum van de automatische verlenging afmeldt. Deze aanbieding is beschikbaar in het land waarin je geregistreerd bent, van 18 maart 2024 tot 18 april 2024, en alleen voor gebruikers die eerder een betaald Deezer-abonnement hadden. Deze aanbieding geldt één maal per gebruiker en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.
Ex-betalende klanten krijgen dus twee maanden gratis in plaats van één, wel betalen voor één maand.

[Reactie gewijzigd door Soldaatje op 18 maart 2024 17:50]

Interessant dat ze hier een verschil in maken
Ik heb deze ook gekregen. De link in de email werkt echter (bij mij) niet: ik kom uit op de pagina met de normale abonnementen. Heb daarom Deezer net gemaild.
Een eerlijke vraag, hoeveel mensen gebruiken Deezer uberhaupt. Het was alweer een tijdje geleden dat ik die naam heb gehoord
Ik gebruik het omdat ik helemaal klaar was met Spotify en hun podcast gepush. Dat is de laatste tijd wat minder geworden, maar ze sturen nog steeds reclame de app als je betalende gebruiker bent (namelijk de popups over concerten). Deezer is een stuk minder irritant.
Daarnaast vind ik dat de muzieksuggestie bij Deezer ook beter werkt dan bij Spotify en ik heb het gevoel dat shuffle beter werkt dan bij Spotify. (shuffle is bij spotify zelfs voorspelbaar als je de smart shuffle functie gebruikt)
Nou, de muzieksuggestie is bij Deezer ook niet alles...
Ik: luister naar o.a. Jovink en Bökkers
Deezer: hier heb je een nummer van K3 |:(
Ook uit de regio :)
Bij spotify kijken ze volgens mij ook naar het genre.

Welke idioot heeft bedacht dat "Nederlandstalig" een genre is mag echt gefusilleerd worden. ;( "Hey, je luistert muziek van een Nederlandse indie singer-songwriter, dan wil je vast ook Frans Bauer. Tief een eind op, zeg. :+ Ik zou ze eens "Engelstalig" als genre laten bestempelen.

[Reactie gewijzigd door bwerg op 18 maart 2024 17:52]

Bwa ik kreeg bij Spotify toch ook "omdat je van Heideroosjes houdt: Clouseau "
maar ze sturen nog steeds reclame de app als je betalende gebruiker bent
Is dat niet gewoon een instelling? Ik ben na installatie direct met de bezem door de instellingen gegaan en ik krijg nooit popups.

De "random" liedjes bij spotify zijn inderdaad om te huilen. Ik kan je een band noemen waarbij, na letterlijk elk album dat je luistert, altijd precies hetzelfde nummer van een andere artiest direct afgespeeld wordt. En dan overdrijf ik niet, luister al hun 7 albums en je krijgt 7 keer hetzelfde nummer.
nee, je kan het niet uitzetten
Volgens deze thread wel. ;)

Ik dacht me al te herinneren dat ik die ads ook ooit gezien heb, schijnbaar voor mijn bezem-actie.
Zelfde met je favorieten lijst.. als ik spotify volledig afsluit en weer open en de shuffle van mijn favo's aanzet kan ik de volgorde bijna dromen. Daarom verander ik elke week de favo's door er een nummer aan toe te voegen of er weer uit te halen. Dan randomized die weer :)

Zelfs de daily lijsten van spotify hebben de neiging de hele week dezelfde muziek te hebben in dezelfde volgorde. Alleen de podcasts tussendoor zijn dan anders.

Ik heb een abo voor 2 personen, ik krijg nog regelmatig de popup of ik niet naar een familie abo wil. Die heeft namelijk dezelfde prijs. En dan in kleine letters dat diezelfde prijs alleen voor de eerste maand is en ik daarna een flink bedrag meer betaal.
Ik gebruik Deezer. Vroeger vond ik de interface erg prettig. Na een update vorig jaar is die ervaring wel weg. Ik ben sterk aan het overwegen om naar Spotify over te stappen. Feedback van de gebruikers wordt bij Deezer compleet genegeerd.
Feedback van de gebruikers wordt bij Deezer compleet genegeerd.
Gelukkig maar een kleine verandering dan wanneer je naar Spotify overstapt :+
Helaas is dat bij Spotify niet veel beter. Daar blijven ze features toevoegen waar veel gebruikers dan weer negatieve feedback over geven op de feedback forums. Je hebt naast Spotify ook nog Apple Music, en Youtube Music, al heb je bij Apple Music niet echt het sociale gebeuren zoals bij Spotify.
Volgens mij kun je wel playlists delen en erin samenwerken, maar door het gebrek aan gebruikers (in mijn eigen omgeving) heb ik hier geen gebruik van kunnen maken wat bij Spotify wel kon.

Youtube Music is nog erg beperkt qua features vind ik. Vooral op gebied van library management. Je hebt daar geen fatsoenlijke library waar je bijvoorbeeld per artiest alle albums kunt vinden die je hebt toegevoegd. Het is nog altijd geen waardige opvolger van Play Music.

Zelf gebruik ik nu een combinatie van Youtube Music en een lokale library, Youtube Music is handig om eenvoudig een playlist op te zetten van willekeurige nummers om nieuwe muziek te ontdekken, of nummers die ik nog niet heb geript/gedownload. Mijn lokale library beheer ik dan met VLC, die én een fatsoenlijk library management heeft (met album-artiest weergave om compilatie albums onder de album-artiest te vinden in plaats van elke artiest die op dat album staat), én de disc nummers laat zien van multi-disc albums.

Ik ben nog wel op zoek naar een alternatief, gezien VLC niet automatisch het afspelen hervat als ik na een paar uur weer in mijn auto stap. Ik kan alleen geen app vinden die én de discnummers laat zien binnen een album weergave én een album-artiest weergave hebben.
Is een subsonic gebaseerd iets wellicht wat? Of je nou zelf een servertje opzet, of een dienst alst Astiga gebruikt die dat voor je doet. Zijn volgens mij genoeg subsonic apps die aan je eisen voldoen.
Daarnaast is de geluidskwaliteit van Youtube Music ondermaats. Ik was fan van Deezer vanwege de geluidskwaliteit, tot ze een tijdje teurg al een stevige prijsverhoging doorgevoerd hadden. Spotify is goed genoeg en prijstechnisch interessant.

Youtube Music is daarentegen om te huilen op een goede koptelefoon of luidsprekers, wat 90% van mijn gebruik is.
Is niet voor Android beschikbaar, dat was misschien niet duidelijk in mijn reactie, maar ik luister voornamelijk muziek op mijn telefoon.
Welke dienst overweeg je nog meer dan?
Ik ben het volledig met je eens, maar Spotify is nog erger in mijn ervaring. Ik ben een paar jaar geleden van Spotify afgestapt naar Deezer, na die Deezer UI update weer eens Spotify geprobeerd, maar Spotify is voor mij toch eenzelfde niveau in gebruikers ervaring.

Uiteindelijk gekozen om Deezer te blijven gebruiken om de "kleinere" te ondersteunen (beide opties zijn niet geweldig, dan maar de partij die niet 90%(?) van de markt in handen heeft)
Ook naar Deezer overgestapt omdat ze een duidelijk opdeling hadden tussen podcasts en muziek. En volgens een muzikant die ik volg betalen ze het dubbel per stream vergeleken met Spotify (anderen scoren nog beter).

Vind de android auto ondersteuning van Deezer wel minimaal en waarom kan hij niet onthouden dat ik mijn favorietenlijst altijd op shuffle wil.
Als ik nu opnieuw zou moeten kiezen is het sowieso Tidal
Ik gebruik het graag, al is de interface wel belabberd sinds de update. Ooit heb ik bewust voor Deezer gekozen omdat deze betere geluidskwaliteit had dan Spotify, maar tegenwoordig is dat niet meer zo.

[Reactie gewijzigd door nst6ldr op 18 maart 2024 14:57]

Jawel, Deezer heeft Flac wat van hogere kwaliteit is dan OGG vorbis 320kbps dat Spotify momenteel aanbied. Of je het verschil kunt horen is een neverending story maar puur technisch gezien heeft Deezer hogere audiokwaliteit.
Weinig, volgens Techreport.com hebben ze nog geen 2% share.
https://techreport.com/statistics/deezer-statistics/

Zelf wel jaren geleden gebruikt toen je het enigszins goedkoper kon krijgen via T-Mobile, maar inmiddels al jaren op Spotify, zoals eigenlijk de meeste.
Ja ik gebruikte het alhoewel een stuk minder vaak dan vroeger sinds ik apps als Musi en Demus heb ontdekt die YouTube API gebruiken, maar door eenmalig te betalen zonder (audio,video, banner) advertenties, achtergrond playback alleen geen offline.
Ik krijg met Odido 3 euro korting op de maandprijs. Dat is mijn reden om Deezer te gebruiken.
Deezer has over 9.6 million total subscribers. (Deezer Investors)
Deezer has 5 million paid users globally. (Deezer)

[Reactie gewijzigd door k995 op 18 maart 2024 15:00]

Yup. Deezer family gebruiker hier. Belangrijkste redenen:
1) Eigen MP3 uploaden (nog obscure muzieksmaak hier, en eigen MP3s en Deezer muziek in 1 UI is wel zo handig)
2) Deezer beloont artiesten beter (iets)
3) Geen podcast geneuzel/investeringen. Ik wil muziek geen geleuter en vind het zonde als mijn geld daarheen gaat ipv. naar artiesten.
Kan je op Deezer je eigen MP3s uploaden en dan gewoon buiten huis die luisteren?
Weet niet of het al veranderd is voor Spotify, maar daar kan je wel uploaden, maar alleen lokaal luisteren
Yup. Uploaden thuis en op mijn mobiel luisteren.
Dat is iets wat ik oprecht mis uit Spotify. Tenzij ze het al wel hebben nu, ik heb het jaren geleden geprobeerd, daarna nooit meer.. Ik gaat effe kijken thuis
Het lijkt er op dat voor elke 20 Spotify gebruikers er 1 Deezer gebruiker is, dat is nog steeds meer dan dat ik verwachte!
In tegenstelling tot Spotify crasht Deezer pas na een paar uur in plaats van enkele minuten op de Android-appondersteuning van Sailfish OS op mijn mobiel, dus daarom destijds de overstap gemaakt. Ik gebruik Spotify Free enkel nog om de gesynchroniseerde lyrics te downloaden voor mijn lokale, van CD geripte muziekverzameling.
Yep, hier. De stream (met name op wifi) kan ik lossless doen, wat erg fijn is over BluOS op de versterker.

De Flow functie geeft ook goede suggesties voor nieuwe artiesten.
Ikke. Betaal niet langer aan Spotify voor podcasts met samenzweringstheorieën. Heel tevreden van Deeze. Meteen voor een jaar betaald. Voor 107,99 euro of 9 euro per maand. Zeker niet slecht.
Ik hoor meer mensen over de podcast push, maar dat is al (in mijn ogen) allang niet meer. Ook dat je denkt dat alle podcasts complottheorien bevat vind ik een beetje een gekke opmerking.. Luister naar hetgene wat jezelf wilt, niemand verplicht jou om een podcast over een of andere conspiracy te luisteren

[Reactie gewijzigd door SpaceKees op 19 maart 2024 14:01]

Vind ik niet erg. Muziek streaming is al spotgoedkoop. Zelfs 11€ p/m is echt niks tegenover wat we vroeger moesten betalen voor veel minder. Naja, er blijft dan meer geld over om artiesten te steunen door naar hun concerten te gaan, maar durf te wedden dat de meesten van ons netto echt minder betalen voor muziek.
"voor veel minder" ? Doel je op fysieke LP's, CD's en casettebandjes die na aankoop gewoon je eigendom zijn en die je na aankoop jarenlang kosteloos kunt blijven afspelen?

De crux zit hem in het feit dat je nu geen enkel eigendomsrecht hebt. Alle muziek in je afspeellijsten zijn beschikbaar zolang je betaald, maar worden nooit van jezelf.
Ik heb de mail ook gehad (gebruik het vrij weinig). Ik was wel even aan het zoeken wat de reden was van het stopzetten van dit abonnement. Wellicht dat we dat nog ergens te horen krijgen?
Reken er maar niet op. Dit is puur een financiele overweging, en grote kans dat het leden verplaatst van gratis naar betaald.
Dat wordt lastig toch? De gratis leden zullen geen betaalinfo hebben achtergelaten. Ik vraag me af hoeveel klanten nu afscheid nemen van Deezer en een betaald abo nemen bij Spotify. Als de interface inderdaad verslechterd is en het verschil in geluidskwaliteit met Spotify meer theoretisch is geworden dan werkelijk hoorbaar, is dit net het zetje dat sommigen misschien nodig hebben.
Ze zullen gewoon de service stoppen en je kan pas weer luisteren als je betaald. Deezer Free is nu nog gewoon te kiezen, alleen je e-mail en leeftijd invullen plus een wachtwoord en klaar. Ze zullen aan de hand van je IP wel bepalen in welk land je zit, kat en muis met een VPN en landen waar het nog wel gratis is?

Of lekker laten zitten en gewoon weer je eigen CD’s luisteren.
Je kan het natuurlijk als klant ook vragen. Als ze je werkelijk waarderen dan kunnen ze je prima uitleggen waarom die waarde niet genoeg is.

Al lijkt het gebrek aan uitleg en behandelen genoeg te zeggen. Ze beweren iets wat niet blijkt en daarbij willen ze van je met de minst mogelijke moeite van je af of meer geld van je.
Deezer had vroeger een mooie integratie dmv plugins in DJ software voor betaalde accounts. Sinds die feature is weggehaald ben ik over naar Spotify.
Ik ben er behoorlijk tevreden over, ooit op overgestapt vanwege de geluidskwaliteit en dat ze chromecast ondersteuning hadden voor Spotify. Lijkt me ook wel heel erg fijn als iemand Spotify scherp houdt
Tidal is recentelijk ook gezakt naar 10,99 per maand voor 1 persoon net als Spotify en de Family tier voor 6 personen is zelfs een euro per maand goedkoper. Dus dat is in ieder geval een goede concurrent voor spotify
Hoe zit het met hun library? Als fan van ruiger werk zit je wel heel goed bij Deezer.
Weet ik zo net niet maar hier zijn wel sites voor, zoals https://www.tunemymusic.com/ waarmee je je playlists over kunt zetten. Die site kan je wellicht zonder overzetten ook vertellen welk deel van je playlist over zou kunnen naar een andere dienst.

Ik gebruik zelf geen Tidal, maar een vriend van mij wel en die is ook fan van wat ruigere metal, rock, alternative etc. Hij is zeer tevreden met het aanbod, maar meer info heb ik helaas niet voor je
Daarvoor moet je zelf wel een redelijk marktaandeel hebben. En das alleen het geval voor Apple, Amazon, YouTube & Tencent Music: https://explodingtopics.com/blog/music-streaming-stats
Spotify mag dan wel de grootste zijn, de andere hebben nog genoeg inkomsten naast hun muziekstreaming.
... dat ze chromecast ondersteuning hadden voor Spotify. ...
Mijn grootste probleem met Deezer is hun belachelijk slechte Chromecast-uitvoering: zodra je gaat casten kun je niks meer aan je queue veranderen, en dat is ontzettend irritant als je vrienden over de vloer hebt die ook een nummertje willen horen.

Ondanks beloftes om het aan te passen is het al jaren een "not for now"-issue. 8)7
Ik vraag me nog wel af of nadat de gratis abonnementen zijn stopgezet je nog wel kunt inloggen om playlists etc te ordenen.
Ik hoor eigenlijk best wel goede reviews van Qobuz maar ik heb nog ouderwets mijn eigen muziekbibliotheek en gebruik geen streamingdiensten.
Jammer. Ik hoop dat Spotify er niet ook mee stopt nu. Ik luister te weinig om het abonnement het waard te laten zijn (nog geen 5 uur per maand). Het zou mooi zijn als er een betaald abo was met de helft van de prijs en een beperkte luisterduur maar dat doet niemand helaas.

[Reactie gewijzigd door Llopigat op 18 maart 2024 18:21]

Normaal verdienen ze meer aan reclames dan aan betalende abo's.
Helaas zijn de opties vrij beperkt in Nederland er is Soundcloud Go. Destijds was er even MixRadio (smartradio) die ook abonnement opties ging uitrollen totdat ze werden verkocht en opgeheven. In de VS heb je bijv. nog Pandora, iHeartRadio Plus, LiveOne Plus (voorheen Slacker Radio) die ook smartradio abonnementen hebben zonder advertenties voor 4-5 dollar p/mnd soms zelfs met offline functie (Pandora Plus).

De opties die je hier hebt:
Abonnement:
- SoundCloud (Go) voor 5.99 euro p/mnd - catalogus vrij beperkt
Eenmalig (advertenties verwijderen, support developer):
- 3rd party YouTube apps zoals Musi, Demus (beide op iOS actief) waarbij je reclame weg kunt kopen en background playback hebt.
Gratis (tracking van data mogelijk):
- Buitenlandse (legale) streaming apps die ook in Nederlandse App Store staan: IMUSIC, NCT
- AccuRadio.com (website en app, wel reclames, martradio, geen losse albums/tracks)
- Jango.com (geen advertenties, helaas niet meer in Nederlandse App Store, smartradio, geen losse albums/tracks)

[Reactie gewijzigd door funrider op 19 maart 2024 13:15]

Werkt DeeMix dan ook niet meer?

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee