Entertainment

Wendy van Dijk in tranen: ‘We leven in een harde wereld’

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk heeft zich emotioneel uitgelaten over alle steun die ze de afgelopen dagen heeft gekregen. Haar dochtertje Lizzy werd eerder gediagnostiseerd met een zeldzame bloedziekte. Nu gaat het weer beter met haar.

Wendy van Dijk in tranen: ‘We leven in een harde wereld’

‘Wat een hartverwarmende berichten van jullie allemaal! Niet alleen onder mijn laatste post maar ook van alle vrienden, familie, buren, kennissen en wildvreemde op straat die de liefste dingen zeggen om ons een hart onder de riem te steken’, schrijft Wendy van Dijk in haar Story op Instagram. 

‘Laatst stond ik in een cosmetica winkel een klein kadootje voor Lizzy uit te zoeken en kreeg van het personeel een tasje aangereikt. Hier voor Lizzy om haar beterschap te wensen zeiden ze. De tranen sprongen in mijn ogen. Hoe ongelooflijk lief! Aandacht voor elkaar daar draait het om. We leven in een harde wereld maar kunnen elkaar met kleine gebaren een zacht en fijn gevoel geven. Dank daarvoor!’

Wendy van Dijk: ‘We bouwen stap voor stap naar een normaal leven’

Vorige week leerde Wendy van Dijk ons dat haar dochtertje is ontslagen uit het ziekenhuis. ‘Wat een voorrecht om weer thuis te zijn!’, schreef de dame. ‘Na ruim vier spannende weken en een heel traject waar onze Lizzy doorheen is gegaan en wij bij haar mochten blijven, mogen we weer meer vertrouwen hebben in de toekomst en bouwen we stap voor stap naar een normaal leven.’

Volgens Wendy van Dijk zal dat voor Lizzy nog een aantal maanden gaan duren. ‘Maar we zijn in ieder geval weer in onze eigen fijne omgeving. We zijn alle deskundigen in het LUMC in Leiden enorm dankbaar voor de afgelopen weken. Wat een specialisme en wat een goede, liefdevolle zorg van iedereen daar. Onvergetelijk. Wat een feestdag ! want juist vandaag is oma Tiny ook nog eens 80(!) jaar geworden. Die verjaardag gaan we niet snel vergeten.’

17 reacties

Mevrouw Derksen

Ik zat net enorm te bouten en toen viel mij ook op dat het wel heel erg harde klonten waren.
Het is een harde wereld.
Maar als je gezond eet en elke dag een kop thee drinkt dan valt het allemaal best te doen met de stoelgang.

Guze Mewis

Aan alles komt een keer een eind.

P L I E N

Zelf persoonlijk vind ik het verdacht dat zo een drogist een tasje met spullen overhandigd aan Wendy van Dijk. Dan denk je gelijk aan over-de-datum zoete banaantjes en ingedroogde winegums waar de muizenpœp nog op zit. Want het stikt werkelijk van het ongedierte in die drogisterijen.
En waarom zou Wendy van Dijk dan wèl zon tasje krijgen en andere mensen die bijvoorbeeld aspirientjes of laxeermiddel komen kopen krijgen niks. Terwijl die ook hartstikke ziek zijn, ander lopen ze niet zo een zaak binnen.
Nee, dit zaakje stinkt, maar het reukvermogen van Wendy is vermoedelijk helemaal verdwenen na al die Colombiaanse avonturen zeg maar.

Kansloze Rapper

Mischien ken ze bij de importeur een gratis electrische karretje lospeuteren
In ruil voor een beetje publicitaire reclame
Lekker gratis genieten van gratis kadoos en daar over opscheppen

Waar is Gepland?

Maar d’r kerel is vertrokken dus?
Die woont nu bij Sandra Schuurhof in de straat zodat ie zijn kind wat vaker ziet?

Arie in de bruine ster

Droooog in de Anjer
Haal maar diep adem

Scooby Doo

Er zijn honderden mensen per dag die uit een medisch traject komen, die ook iets hebben overwonnen of gaan overwinnen, waar ook zij weten dat het leven hard is. Wendy, geef even aan welke cosmetica winkel/ keten het was. Dan kunnen al deze genoemde mensen ook een goodiebag ophalen. Is wel zo netjes. Ik weet zeker dat deze mensen blij zijn en van dit momentje gaan genieten zonder dat wereldkundig te delen!

Arie *

Mijn puddingbuks is ook hard
8===¢

Natnek

Lekker je doodzieke kind uitventen voor de aandacht.

Ferry D

Mijn piemel is mijn leven , altijd hard

Simon de Wit

Alles wat Wendy meemaakt is groot, vantastisch of verschrikkelijk en iedereen mag het weten. Maar waarom zij nou zegt Harde Wereld en iedereen is juist thievus-aardig tegen der.

Thomas

Dus dit klopt niet, ze zou juist blij moeten zijn en wendy zit al een week the janken
Die zit in een emotionele crisis.
Ik denk witte wijn en een kabouterenveloopje erin en vanavond even met de kûtbrommer om te ontdpannen.

Slimme Analyse

Erland is ook gevlucht blijkbaar.
Bang voor dat gratenpakhuis en alle ellende thuis

Vieze joop

Mijn fluit in je * is ook hard
Niet niepen of piepen en door

Kes

Volgens mij is ze gewoon in tranen omdat ze haar Colombiaanse vriend niet meer mag ontmoeten.

Fan van Frank Masmeijer

Wendy van Dijk met pensioen sturen.
Die maakte toch al geen leuke en succesvolle shows.
Frank Masmeijer verdient een nieuwe kans.

Boyd

Vermoedelijk is het kind verslaafd geboren