Voormalig president van de VS en Republikeins presidentskandidaat Donald Trump spreekt tijdens een Buckeye Values PAC Rally in Vandalia, Ohio.
Volledig scherm
Voormalig president van de VS en Republikeins presidentskandidaat Donald Trump spreekt tijdens een Buckeye Values PAC Rally in Vandalia, Ohio. © AFP

Trump noemt migranten “beesten” en voorspelt “bloedbad” als hij de verkiezingen verliest

UPDATEVoormalig president en presidentskandidaat Donald Trump gaf zaterdag een controversiële toespraak in Ohio waarin hij migranten ontmenselijkte, een constante stroom van beledigingen en vulgariteiten aanhield en voorspelde dat de Verenigde Staten nooit meer verkiezingen zouden hebben als hij in november niet zou winnen. De huidige Amerikaanse president Joe Biden reageert ondertussen geschokt op de speech.

122 reacties

  • Linda D'Haese

    1 maand geleden
    Ik begrijp de Amerikanen niet meer dat ze nog iemand willen als President die zoveel rechtszaken tegen hem lopen heeft wegens fraude , corruptie , belasting ontduiking en aanzetten tot opstand is geen haar beter dan Poetin of Kim Jong hun
  • Koen De Preter

    1 maand geleden
    Zelf een migrantengeschiedenis hebbende... "De Duitse familiegeschiedenis van Donald Trump"
  • Christiaan van Mansfeld

    1 maand geleden
    Trump is niet alleen gevaarlijk voor de USA maar een ramp voor de wereld en ondertussen zijn er nog mensen die hem steunen. Dan moet je op school toch wel heel veel zitten slapen bij de geschiedenislessen.
  • Guy Van Brussel

    1 maand geleden
    Schandalig hoe een toespraak van Donald Trump volledig uit zijn context getrokken wordt wanneer hij het over een bloedbad heeft. Voor alle duidelijkheid had hij het over de auto industrie die zware klappen zou krijgen door het liberale beleid van Biden die zwaar gesubsidieerde auto's uit China laat importeren terwijl hij tegen de wil van de Amerikaanse constructeurs zijn groene beleid opdringt. EV's hebben ook in de VS afgedaan !.
  • Leo Hoes

    1 maand geleden
    Met zulke uitspraken belandt je hier in de gevangenis. In de Verenigde Staten win je er de verkiezingen mee.
  1. KIJK. Ontvoerde vrouw gered door boodschap op papiertje dat ze door het raam op straat kon gooien

    KIJK. Ontvoerde vrouw gered door boodschap op papiertje dat ze door het raam op straat kon gooien

    In de Franse stad Montpellier is een ontvoerde vrouw teruggevonden dankzij een aandachtig koppel. Het koppel vond een briefje op straat met een duidelijke boodschap: “Ik word vastgehouden. Bel de politie alstublieft.” Doaa en Kévin weten eerst niet wat hen overkomt en twijfelen of het niet om een grap gaat. Het koppel beslist het briefje uiteindelijk toch serieus te nemen en overhandigt het aan een politiepatrouille. Daarop treft de politie op het adres dat op het papiertje staat weldegelijk een ontvoerde vrouw aan. Ze werd ook geslagen door haar partner.
  2. “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    In de Amerikaanse staat Ohio is een 74-jarige vrouw aangehouden voor het overvallen van een bank. Ann Marry wandelde het gebouw binnen en hield de werknemers aan de balie onder schot. Na de overval keerde ze meteen terug naar haar huis in de stad Hamilton, waar niet veel later de politie al aan de deur stond. “De vrouw heeft nog nooit iets gestolen, maar nu was ze wanhopig op zoek naar geld,” vertelt sergeant Brandon McCroskey. “Ze moest naar eigen zeggen geld geven aan een online oplichter en ze zag geen andere oplossing.” Marry blijft in de cel tot ze voor de rechter moet verschijnen.