'Spelers van Liverpool willen Pepijn Lijnders als nieuwe hoofdtrainer'

17 maart 2024, 09:19
Foto: © Imago

De spelers van Liverpool zien Pepijn Lijnders als een geschikte opvolger van Jürgen Klopp, zo beweren Dean Saunders en Alan Brazil. De twee oud-voetballers hebben geluiden gehoord dat Lijnders populair is bij de spelersgroep.

Saunders in het seizoen 1991/92 zelf voor Liverpool en won toen de FA Cup. Brazil speelde niet voor Liverpool, maar wel voor rivaal Manchester United tussen 1984 en 1986. Ze werken inmiddels allebei voor radiozender talkSPORT en vertellen daar dat Lijnders weleens de topfunctie zou kunnen krijgen.

Artikel gaat verder onder video

“Mij is verteld dat de spelers het niet erg zouden vinden als de tweede man, Pep, het overneemt”, laat Brazil weten. “Dat heb ik ook vernomen”, antwoordt Saunders. “Lijnders weet in ieder geval hoe de hazen lopen bij Liverpool. De aanstelling van een nieuwe trainer zal een moeilijke keuze worden. Het is zo'n grote club.”

Lijnders sloot vorige maand uit dat hij aan de slag gaat als opvolger van Klopp, die heeft besloten te stoppen. “We gaan dit project samen afsluiten”, liet hij toen optekenen. Nadien werd Lijnders meermaals in verband gebracht met Ajax,  al is het onduidelijk of hij wordt gezien als potentiële hoofdtrainer of assistent.

Zou Pepijn Lijnders een goede opvolger van Jürgen Klopp zijn?

Laden...
405 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is die Pepijn Lijnders dan toch zo goed ? Wel internationale ervaring bij een PL-topclub, dat wel.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mijn 2e club moet niet de fout maken om lijnders aan te stellen . Dean Saunders zal best wat spelers gesproken hebben . Spelers die een goeie band hebben met lijnders . Maar een goeie band als assistent,is wat anders dan de hele druk op je schouders en allr belangerijke beslissingen nemen Bij N.E.C ging lijnders er al onderdoor tactisch en druk Laat staan bij een club als liverpool. Ik denk ook niet dat liverpool dit serieus overweegt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen