Massale, stille aanklacht tegen Poetin: duizenden mensen bij ambassade in Den Haag en stembureaus in Rusland

met videoRussen in Nederland melden zich zondag massaal bij de Russische ambassade in Den Haag om hun stem uit te brengen voor de presidentsverkiezingen. Duizenden mensen staan sinds het middaguur in de rij. De weduwe van Navalny en oppositieleiders hadden opgeroepen om 12.00 uur Russische tijd (10.00 Nederlandse tijd) naar de stembureaus te gaan, uit protest tegen Vladimir Poetin.

18 reacties

  • Do De vries

    1 maand geleden
    Nederland wordt zo langzamerhand een protest land. Overal wordt voor of tegen geprotesteerd, meestal voor het buitenland of rechten voor buitenlanders.
  • Adriaan van Naarden

    1 maand geleden
    Protesten bij de verkiezing van Poetin! Lekker makkelijk. Zelensky heeft de verkiezingen uitgesteld, omdat hij anders niet herkozen zou worden en inde US kan je alleen kiezen tussen twee partijen. Ga lekker bij de Oekraïnsche, de US en Israëlische ambassade staan protesteren. In Nederland kunnen we kiezen tussen legio partijen. Werkt ook voor geen meter, maar is wél democratischer. Denk daar maar eens aan. AvN, R'dam
  • Van Rossum

    1 maand geleden
    Christopher leenders.@Daarom woont u in Cennada.Our Heer Wilders krijgt geen kantoor in de Tower what wij helemaal niet bad vinden.Tenslotte hebben 75% van de Nederlandese People niet op hem gestemd.En in Canada kan je je politieke tegenstanders ook niet uit de weg ruimen.
  • Sina Hogeboom

    1 maand geleden
    De uitkomst is dat de man lekker blijft zitten omdat het land corrupt is dus stemmen heeft geen zin.Daarvoor in een rij staan feitelijk ook niet,dat doe je dan voor de man die er nog had moeten zijn Navalny de echte strijder van Rusland!!En voor Joelia daarvoor dien je respect voor af.Gelukkig hebben deze mensen dit ook gedaan,om twaalf uur.
  • Christopher leenders

    1 maand geleden
    Niet klagen mensen omdat Putin heeft gewonnen,dat hadden we zien aan komen, What ik veel erger vindt is dat bij jullie Mr. Wilders heeft gewonnen maar hij geen Minister president kan//mag worden. Geert had het zelfde moeten doen alle tegenstanders uit de weg ruimen, dan had hij nu well in het zogenaamde torentje zijn office kunnen maken Ik vind he schandalig dat Mr Wilders nu aan de zij kant zit Christopher leenders