Feyenoord-revelatie kreeg geen belletje van Koeman: 'Het is nog wat vroeg'

Feyenoord-revelatie kreeg geen belletje van Koeman: 'Het is nog wat vroeg'

17 maart - 10:35 Laatste update: 10:38
103

Thomas Beelen hoopt dat Arne Slot ook na dit seizoen nog de trainer van Feyenoord is. De verdediger, die zichzelf nog niet klaar vindt voor Oranje, werd door hem naar De Kuip gehaald en brak dit seizoen onder zijn leiding door. 

"Hij is de trainer die mij haalde", blikt Beelen terug in gesprek met de NOS, doelend op zijn overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord. "Als een trainer je graag wil hebben, haal je daar vertrouwen uit. Het zou fijn zijn als zo'n goede trainer als hij blijft. Dat is voor heel Feyenoord en ook voor mij natuurlijk."

Diezelfde Slot staat binnenkort voor een belangrijke keuze. Beelen, of Trauner. Laatstgenoemde is herstellende van een blessure, terwijl Beelen zich de afgelopen weken heeft gepresenteerd als een talentvolle en meer dan waardige vervanger. "Dat is aan de trainer", is Beelen nuchter. "Ik doe wat ik kan en moet het elke wedstrijd laten zien. Ik doe gewoon mijn uiterste best."

Beelen, die erkent dat het lekker gaat en zichzelf geen 'monster' wil noemen, wordt ook gevraagd naar Oranje. Dat vindt hij echter nog te vroeg. "Het is nog wat vroeg om het daarover te hebben. Er is ook veel concurrentie op mijn positie. Ik heb er ook nog niet echt over nagedacht. Ik speel pas net bij Feyenoord. Het Nederlands elftal is meer iets voor de toekomst. Al kan het heel snel gaat in de voetballerij. Dat heb ik zelf meegemaakt."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!