Entertainment

Demy de Zeeuw eerlijk: ‘Ik ben een huilebalk’

Demy de Zeeuw

Demy de Zeeuw laat niet vaak zijn kwetsbare kant zien. Toch deed de voormalig voetballer dat wel in ‘Special Forces VIPS’, het Videland-programma dat hij onlangs won. Hij liet zien een grote jankbal te zijn.

Demy de Zeeuw eerlijk: ‘Ik ben een huilebalk’

Hoe kijkt Demy de Zeeuw eigenlijk zelf terug naar de afleveringen van Special Forces VIPS? “Wat een huilebalk ben ik”, aldus de man in de BLVD Podcast. En zo is dat. “Het is heel confronterend om jezelf zo te zien, want mensen hebben toch een soort beeld van mij als voetballer en ondernemer. Dan zien ze me eigenlijk nu heel kwetsbaar en dat ik het ook niet makkelijk heb gehad.”

Toch toont Demy de Zeeuw die kwetsbare kant niet aan anderen. “Ook mensen die dichtbij mij zijn die ook niet wisten dat dit altijd gevoelens waren die ik bij me had”, zegt hij. “Maar er is meer achter Demy dan we altijd gezien hebben.”

Demy de Zeeuw: ‘Ook al lijkt het niet altijd zo, we zijn allemaal gewenst’

Onlangs blikte Demy de Zeeuw op Instagram ook al terug op zijn avontuur in Marokko. ‘Sinds het moment dat ik wist dat ik mee mocht doen, tot nu, is er geen dag voorbij gegaan dat ik er niet aan denk. Maar ook geen dag waarop ik denk aan wie ik daadwerkelijk ben. Misschien heb je gezien dat mijn start op deze wereld niet gemakkelijk was en ik heel veel moeite heb om het een plek te geven’, schreef hij. 

‘Je ongewenst voelen of niet welkom zijn, is het vervelendste gevoel dat er is’, vervolgde hij. ‘Dat gevoel heb ik mijn hele leven met me meegedragen en diep weggestopt in mijn gedachten. Ondanks dat ik dacht dat ik het een plekje had gegeven, kwam het toch naar boven. Ik ben ongelooflijk trots dat ik tot het einde alles van mezelf heb kunnen geven en laten zien, wie ik daadwerkelijk ben. Ik hoop dat ik daarmee een inspiratie ben voor mijn eigen kinderen, maar ook voor iedereen die er kracht uit heeft kunnen halen. Ook al lijkt het niet altijd zo, we zijn allemaal gewenst. (…) Ik heb eindelijk volledig geaccepteerd wie ik ben en daar ben ik gelukkig mee.’

6 reacties

Boer Ayoub

Wollah ik had moeten winnen bro ja bro

P L I E N

Haha,
Geinig Toch?
Om te lezen dat mensen een beeld van hem hebben?
Na het lezen van die kop dacht ik dat er een nieuwe Sylvia Geersen was opgestaan.
Weer zon nietszeggend chickie met kapsones.
Maar het is een Zeeuwse voetballer.
Net als Danny Blind maar dan onbekend zeg maar.
En nou zegt deze koekenbakker dat de mensen denken dat hij ondernemer en voetballer en een huilebalk is.
En dat is dan weer niet zo.

Bert van Marwijk

Dit is waarom ik je niet opstelde op het WK van 2010.

Ans bruinekrans

Demy is ook echt een wijven naam.

Gerry van Boven

Ge goat uwe hond toch ginne zwembroek aanmeten, verrekte koekwaus.

Buiten in de schuur doen

Echt.
De z w e e t g e u r maakt mij misselijk