Entertainment

Ex Rico Verhoeven is woest: ‘Ik krijg geen alimentatie’

Rico Verhoeven

Jacky Duchenne heeft gereageerd op een artikel waarin één van haar kinderen belachelijk wordt gemaakt. Via haar story op Instagram laat de ex van Rico Verhoeven weten dat ze zich niet kon inhouden om niet te reageren.

Ex Rico Verhoeven is woest: ‘Ik krijg geen alimentatie’

‘Dochter Rico Verhoeven stelt wel heel brutale vraag na Glory winst: “De helft van die 500.000 euro gaat naar mij hé”’ is de kop van het artikel. Daarbij zien we de reactie: ‘Heeft ze van van haar moeder geleerd…’ En dus is Jacky Duchenne woest.

‘Mensen denken dat ik rijk ben! Maar helaas!’, schrijft de ex van Rico Verhoeven on the gram. ‘Ik heb mijn eigen onderneming wat een sportschool is en een maand nadat we uit elkaar gingen, er steeds een lockdown kwam. Ik wilde mijn sportschool niet kwijt dus nam ik een baan bij de politie om te huur van het pand te kunnen blijven betalen.’

‘Ik heb twee fulltime banen gehad zodat Rico Verhoeven alles maar hoefde te vechten’

Mevrouw had nog meer te melden. ‘Verder!!!! Heb ik twee fulltime banen gehad zodat Rico Verhoeven gewoon alleen maar hoefde te vechten. Oh ja, hij stond af en toe een keer bij zijn vader aan de deur te portieren en verdiende vijftienhonderd euro voor een wedstrijd vier keer per jaar!’

Kennelijk heeft Jacky Duchenne alles opgegeven voor de carrière van Rico Verhoeven. ‘Als je zijn fantastische boek hebt gelezen zegt hij ook meerdere malen dat hij niet zo ver zou komen als ik er niet zou zijn. (…) Ook begint mevrouw te zeuren. ‘Ik krijg geen partner alimentatie want we hadden geen samenlevingscontract, niet getrouwd niks. Ik moest dus met alles blij zijn wat ik zou meekrijgen.’

Hoe zit dat eigenlijk met de helft van die vijfhonderdduizend euro? ‘Mensen! Het is een grapje!’, zegt Jacky daarover. ‘Mikayla ziet bij haar moeder zeker de waarde van geld wel! Want bij mij mag en kan zeker niet alles.’

24 reacties

Martien

Wat erruuuuhhhggg meid ! heeft geeneens geld voor kleren . Ik doneer bij deze een paar schoenen uit mijn nieuwe collectie

boze schoonmoeder met bruine *

Natuurlijk krijgt geen enkele vrouw alimentatie, want dat geld moet worden besteed aan het binnen harken van weer een nieuwe chick. Die ideale schoonzoon is helemaal niet zo ideaal. Verhoeven kan mijn * likken.

P L I E N

Iedere relatie heeft wel een fundering die moet voorkomen dat je later alleen verder moet gaan. Deze vertrouwensband die is samengesmeed door liefde en wilskracht kan beschadigd raken door veranderingen in de basis van je geloof in elkaar.
Denk aan gebrek aan passie, kletsnatte lakens van het zweet als je ligt te slapen of is het juist een kurkdroge pruim met de kwalijke geur van ammoniak? Alleen zij weet het..

Heeft ze eigelijk wel aanspraak op alimentatie? Of erger nog, is die dochter op zoek naar een vorm van compensatie?
Het maakt niet uit of ze in het woonhuis of een appartement van de moeder woont, het gaat erover wat zij met een kwart miljoen euro wil gaan doen.
Daarom zouden Rico en zijn vriendin eerst enkele vragen moeten gaan stellen om te checken of die valse moeder erachter xit.
Het is niet voor niets dat die twee al een tijdje uit elkaar zijn.
Laat dan niet Rico de dupe worden van de rare grillen van zijn ex en van zijn dochter.
Weet je wel.

Bokkenbende Vaartbroek

Alimentatie betalen is voor mietjes. Leve Rico!

Kevin69

Zoals het hoort. Gewoon je eigen broek ophouden ipv je hand voor gratis geld. Goed gedaan wijffie!

Vraagje

Vraagje
Krijgt de ex van Ali B.
wel Ali M. van hem??

Champ

Groot gelijk je moet die wijven geen cent geven en die koters is haar probleem hij heeft nu een nieuw gezin gevonden.

H de Jonge

Zo zie je maar iedereen kan zomaar bij de NSB.

Reppert Sjorz

Dan weten we allemaal ook een ding. Het is om het geld te doen en het was om het geld te doen. Al heb je 100 fulltime banen. Als je niet kunt rondkomen, moet je bij jezelf te raden gaan en niet teren op de ex-partner.

Echtscheidings advocaat

Het gaat allemaal om de duit en de fluit, tip van Flip nooit trouwen en geen samenlevingscontract.
In gemeenschap van goederen is al helemaal uit den boze enkel als het een gefortuneerde weduwe betreft.

Borstenman

Wel kleine tietjes die jackie (ex) zijn nieuwe vlam heeft lekkere grote jetsen.

M Rutte

Ik ben ook lid van de nsb,het is traditie bij ons in de familie .

Chinees dichtertje

Ali-Men Tai-Chi
Is uit de Gra-Chi

F. Masmeijer (voornaam bij de redactie bekend)

Lijkt mij een goed idee dat Frank Masmeijer terug op de buis komt.

Alex Soze

Die Kamiar is gewoon een gouden gozer en ik betaal Eric van Zon heus wel met rente terug zet nu je tattoo bij tattoo Schimmel!!! (Korting op eilanden)

Eric van Zon

Alex krijg nog een hoop poen wanneer denk je te betalen je mag ook je dochter als onderpand geven dat blonde ding met dat kleine kontje

Gypsy Crusader

ik hou niet van donkere mensen!

De buurman

Rico moet betalen voor zijn koters en niet zijn geld spenderen aan nieuwe teefjes

Spekpeter

Pittig verhaal …

Gipsy traveller

Zo moeder zo dochter willen alleen je poen bink!

Lovelybird

Waarom zijn ze niet getrouwd geweest of een samenlevingscontract, daarbij vind ik het wel een kwalijke zaak dat hij geen alimentatie betaalt. Je hoeft niet eens het bovenstaande te hebben om alimentatie te krijgen. Als hij de kinderen heeft erkend kan ze al alimentatie eisen. Wat een pannenkoek (rico).

Tyson Furrie

Hij betaalt wel alimentatie maar dat is voor de kids. Hij betaald geen partner-alimentatie. Pech voor haar. Niets vooraf geregeld is later niets krijgen en niet klagen.

maikel

agt vrouwke uit onz miljieu

Nik

Die Rico is gewoon een padjepeejer!! Eerst was zijn vrouw fantastisch en was ze de basis van zijn succes en een paar jaar later was de ‘klik’ er ineens niet meer! Zij zorgde voor hem, nu laat hij haar keihard vallen! Die Ezel gelooft teveel in zichzelf! Voelt zich echt een BNNer. Was sympathiek, nu een grote Loser!!