Entertainment

Douwe Bob geeft advies: ‘Een keiharde stomp erop’

Douwe Bob

Douwe Bob is van mening dat zijn anderhalf jarige zoon Elias zich moet kunnen verdedigen als dat nodig is. Dat laat het matige zangertje weten aan Volkskrant Magazine. Hij geeft zijn zoon dan ook opvoedkundig advies.

Douwe Bob geeft advies: ‘Een keiharde stomp erop’

“Ik wil mijn zoon als een wolf opvoeden en niet als een schaap”, aldus Douwe Bob. “Ik weet wel één ding: mijn zoon gaat op zo’n manier opgevoed worden dat als het allemaal misgaat, als er een apocalyps plaatsvindt, zijn huis niet het huis is waaruit wordt geroofd. Ik denk dat er ooit een moment zal komen dat de samenleving ontwricht raakt. Sla de geschiedenisboeken er maar op na, eens in de zoveel tijd gebeurt dat. En dan is het gewoon weer ieder voor zich.”

Kennelijk wil Douwe Bob dat Elias gelukkig is. Volgens het zangertje zijn kinderen dat vaak als ze ergens goed in zijn. “Als je als kind getart en gepest wordt is mijn advies: een keiharde stomp erop. Kom voor jezelf op.”

Douwe Bob: Al heb ik wel een sterk gevoel voor Nederland, en ter verdediging van ons eigen land zou ik zeker meteen in dienst gaan

Vorige maand liet Douwe Bob aan LINDA weten dat hij in dienst zou gaan mocht dat nodig zijn. “Ik wilde als kind echter zeker niet kok zijn ín militaire dienst”, vertelde Douwe Bob weten. “Het grappige is dat beide vakken hiërarchisch zijn georganiseerd, terwijl ik heel antiautoritair ben. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon: ik pakte een gitaar op, en toen wist ik het al.”

Nederland heeft in ieder geval geen grootse verdediger verloren aan Douwe Bob. “Ik denk het eigenlijk ook niet”, bevestigde hij. “Al heb ik wel een sterk gevoel voor Nederland, en ter verdediging van ons eigen land zou ik zeker meteen in dienst gaan. Maar ik zou toch te veel in de knoop zitten met mijn kop.”

14 reacties

fuck = oven-trading

Douwe Bob moet nooit in het leger gaan, want die naait alles wat los en vast zit, en dan krijgen we nog meer overbevolking.

Rob

Nederland ons eigen land?
Dit is allang ‘ons’ land niet meer .

hetlandvan ali souf en de mikmak

Ons eigen land waar de GEKOZEN GROOTSTE partij het liefst naar de achtergrond wordt gedrukt en met succes , misschien kan Douwe daar samen met lamme Frans een nummer over maken

Sjoebas

Hoe krijgt Jan zijn vadsige lijf in godsnaam op dat dak. Laat staan met zo’n klimaat paneel op zijn rug. Vragen vragen….

Over drie dagen de SCoOoP op RP maar nu al in de CoMMaNSeS

Die vette criminele klodder heeft een stro-mannetje gevonden om zijn smerige parken uit te baten (maar het geld gaat naar Peter, zoveel is wel dui-de-lijk)
Dik drie maanden na de gedwongen sluiting van park Prinsenmeer in Ommel hebben mensen die een seizoensplek hebben op het park eindelijk bericht gehad van de Oostappen Groep.
Een nieuwe exploitant wil snel in gesprek met de gemeente zodat het park weer open kan, zo valt te lezen in een e-mail die donderdagmiddag verstuurd is en in handen is van Omroep Brabant.

P L I E N

Ach ja.
Drugs in het leger is also not done.
Elvis was ook met tegenzin onder de wapenen. Maar ik denk dat Douwe Bob meer russen voor hun potje zou schieten dan bijvoorbeeld zo’n verlept bloemenkindje als Duncan Lawrence of zo’n slap papjochie als Gino Latooy.
Dat dan weer wel.
Al dat fletse spul gaat bij de eerste de beste handgranaat al voor de bijl als ze niet voor die tijd huilend bij de overste zijn gaan klagen dat hun veters steeds losgaan.
O ja.
Dit land is onverdedigbaar door dit soort individuen en gaat stilaan kapot aan rottend materiaal van binnenuit.

gekkenhuis

Zo te lezen zijn de mensen die hier het hoogste woord hebben in de CoMMaNSeS nog 10 keer zo gek als onze Douwe.

Twerkie Jerkie met Kaas

Goed zo Douwe Bob
Je kind leren dat hij in het kinderdagverblijf de andere kindertjes op hun oog moet beuken.
Pats. In een klap de discussie winnen. Dat doet het vooral leuk bij de ouders van de andere kindertjes – gaan we nog een hoop ellende van meekrijgen.
MaIIoot die je er bent.

Bartje

Douwe Flop ziet er anders weer lekker uit-gespaced uit. Maar hij was toch clean en eerder gestopt van de behandeling omdat hij het zelf wel kon?

Natnek

Hij is een m0ng00l maar hij heeft wel gelijk.

De buurman

Die rare Bob is als kind altijd geslagen door zijn klasgenoten en terecht. en dat projecteert hij op zijn kinderen bij diverse vrouwen alleen staande moeders zonder inkomen hij weet ze wel uit tezoeken rare Bob moet zijn lusten op mannen botvieren scheelt een hoop koters en belasting geld

Obamarighttestical

Slow down brother slow down brother dat kind is anderhalf

Dondo

Jaja tege 16 jarige …haha hoop je nog eens te ontmoeten kijken of je die stomp geeft

Jordan B Peterson

This is what low status males are all about, it begins very early in life, very early in life people learn poor mans skills.