Opsteker voor Ten Hag: United-viertal van 280 miljoen euro is weer beschikbaar

Opsteker voor Ten Hag: United-viertal van 280 miljoen euro is weer beschikbaar

16 maart - 16:14 Laatste update: 16:27
9

Erik ten Hag heeft zeer goed nieuws ontvangen uit de ziekenboeg van Manchester United. Mason Mount, Rasmus Højlund, Harry Maguire en Aaron Wan-Bissaka lijken allemaal mee te kunnen doen in de FA Cup-kraker tegen Liverpool

Man United heeft dit seizoen met veel blessuregevallen te kampen. Zo zijn spelers als Lisandro Martínez, Luke Shaw en Tyrell Malacia al langere tijd uit de roulatie. Ten Hag heeft nu echter goed nieuws ontvangen uit de ziekenboeg. The Athletic weet dat Mount tegen Liverpool terugkeert in de wedstrijdselectie. In november liep de Engelse middenvelder een kuitblessure op, die hem maanden aan de kant heeft gehouden.

Wedden

Meer odds

Op de persconferentie bevestigt Ten Hag dat het de goede kant op gaat met Mount. Daarnaast vertelt de Nederlandse manager dat hij Højlund, Maguire en Wan-Bissaka ook terug verwacht voor de wedstrijd tegen Liverpool. Het drietal kampte eveneens met blessures. In totaal betaalde Man United maar liefst 280 miljoen euro aan transfersommen voor Mount, Højlund, Maguire en Wan-Bissaka.

Zondagmiddag staat het treffen tussen Manchester United en Liverpool om 16.30 uur op de planning. Op Old Trafford strijden de twee rivalen voor een plekje in de halve finale van de FA Cup.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!