Entertainment

Ruud de Wild: ‘Ik dacht dat hij zou zeggen dat ik een stoma zou krijgen’

Ruud de Wild

Ruud de Wild dacht dat hij een stoma zou krijgen. Dat laat de radio-dj weten in gesprek met weekblad Story, nadat Martijn Krabbé bekendmaakte dat hij een vorm van kanker heeft.

Ruud de Wild: ‘Ik dacht dat hij zou zeggen dat ik een stoma zou krijgen’

“Ik vind dit verschrikkelijk voor Martijn en zijn gezin”, aldus de 54-jarige Ruud de Wild. “Elke kanker is anders. Je komt in een wereld terecht waar je niet weet wat je te wachten staat. Ik weet nog dat ik hoorde dat de arts zei dat ik kanker had. Ik had geen idee. Ik dacht dat hij zou zeggen dat ik een stoma zou krijgen. Maar hij had het over kanker en ik dacht direct aan de dood. Gelukkig is de wetenschap zo ver dat kanker allang niet meer altijd dodelijk hoeft te zijn. Maar het is wel een spiegel met de dood. Want in je hoofd betekent kanker vaak toch doodskist.”

Volgens Ruud de Wild is het woord kanker altijd eindig. “Het is ook voor iedereen anders hoe hij of zij ermee omgaat. Martijn is 55, ik was iets jonger. Maar het is verschrikkelijk. Je hele leven staat ineens op zijn kop. Dat is lastig om mee om te gaan.”

Ruud de Wild: ‘In de tussentijd probeer ik het leven te pakken’

Hoe ging Ruud de Wild er eigenlijk mee om toen hij hoorde dat hij kanker had? “Ik ging heel veel leuke dingen doen, waaronder reizen. Maar ik deed ook een tijdje alsof de ziekte niet bestond.  Dan nam ik echt afstand. Voor mij werkte dat. En dat is natuurlijk voor iedereen anders. Ik wil er nu ook niet meer zo mee bezig zijn. Ik ben beter. Ik heb nog steeds elk jaar controles en dat vind ik spannend genoeg. In de tussentijd probeer ik het leven te pakken. Want het is verrot kort.”

11 reacties

P L I E N

Nou vraag ik me eigen bij mezelf af of er ooit nog onderzoek is gedaan naar het pistool waarmee het zoontje van Glenda Batta he’d gedreigd .. kijk, daarvan hoort ge dan helemaal niks meer.
Het was al bekend dat hij niet onder de indruk is van de 120 uurtjed taakstraf én de agressietraining van 35 uur waarmee ze hem hebben proberen te straffen maar over dat vuurwapen hoor je dus niks.
Dan is het maar te hopen dat de buren zich een beetje koest houden en hem niet te veel irriteren anders kan het zomaar opnieuw ineens helemaal misgaan met deze kleine agressieve tikkende tijdbom..
En met zo’n losgeslagen moeder als Glenda Batta hoeven de buren niet te rekenen op al te veel steun als ze komen aankloppen met een klacht wegens overlast en zo.

Tom

Nadat hij afscheid had genomen van Olcay was alles in het leven een stuk dragelijker.
Dat begrijpen wij helemaal

Desiree

Relevant blijven door over anderen te praten.. Fajah ervaarde dat zelf ook als obstakels dus die schrijft er weer een boekje over. Echt verschrikkelijk weer

Arie met de bruine *

Diep in de anjer
Zonder genade

Kevin

Opbokken met Fluut de Wild. We willen Hazes en Jade Anna nieuws!

dichtertje

Er is altijd hoop
En die is bruin
Zegt zelfs de pope
Al poepend in zijn tuin

Natnek

De enige en laatste keer dat ruud de wild relevant was, was toen Pim Fortuyn naast hem werd deaud geschoten.

Terrein beheren frikadellen bos

Ruud de wild is een zeer slechte overbetaalde discjockey die onderinvloed van ghb zijn * laat kapot beuken

Een Turkse

Hadden ze je maar een stoma gegeven dan had je voor altijd een lekker roze poepgaatje gehad én was ik voor altijd bij je gebleven

deMart

Geen stoma nodig en dan er dan toch 1 boven op je nek laten zetten. Vet stoer

Rob vd loe

wit nog steeds niet war dien kanshloese beroemd mee is geworden, muziekskes omroepen ofzo, gewon omdat hij teveel crack heef geroekt klinkt zijn stam en bieken mannelijk jah, das tog ginnen virtuoos , hij ken nog gininnen snaar raken van den gitaar