Fabrizio Romano komt met belangrijk nieuwtje over Gijs Smal en Feyenoord

16 maart 2024, 10:09
Foto: © Imago

Fabrizio Romano is zaterdagochtend met een nieuwtje over FC Twente-linksback Gijs Smal gekomen. De transferspecialist meldt dat De Tukkers en Feyenoord nagenoeg rond zijn over een transfer. De Italiaan meldt vervolgens een saillant detail.

“De transfervrije overeenkomst tussen Feyenoord en Gijs Smal is bijna rond, ondanks er nog geen formele bevestiging van de spelerskant is”, begint Romano zijn bericht op X. “Al snel werd er een mondelinge overeenkomst bereikt tussen Smal en Feyenoord, en het is binnenkort tijd om het contract te ondertekenen”, gaat de transfergoeroe verder.

Artikel gaat verder onder video

“Smal heeft een voorstel uit het buitenland afgeslagen om bij Feyenoord te tekenen”, meldt Romano vervolgens. De kans lijkt hierdoor gigantisch groot dat de Rotterdammers de eerste zomerse versterking zo goed als binnen hebben.

Smal begon dit seizoen met een blessure, maar is een vaste waarde bij Twente sinds hij in oktober zijn rentree maakte. In totaal speelde hij ruim honderd wedstrijden voor de club uit Enschede. Met zijn komst speelt Feyenoord in op een mogelijk vertrek van Quilindschy Hartman en/of Marcos López.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

redknap
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Gun Feyenoord niet om altijd spelers voor niks of voor een fooi te halen. Willen wel voor 25/mio verkopen maar nooit wat betalen. Jammer Smalletje dat je dit doet.

Chompie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zei je dit ook toen twente hem gratis binnen haalde? Of heb je toen een boze brief naar het bestuur gestuurd?😁

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen