112-nieuws | Auto rijdt tegen paal en belandt in sloot - Gewonden bij steekpartijen

De auto raakte flink beschadigd
De auto raakte flink beschadigd © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 16 maart.

Auto rijdt lantaarnpaal uit de grond en belandt in sloot

Aan de Noordweg in Pijnacker is zaterdagmiddag een automobilist tegen een lantaarnpaal aan gereden, over de kop geslagen en voor een deel in de sloot belandt. Dat gebeurde even voor 18.00 uur. Het voertuig raakte daarbij flink beschadigd, zowel aan de voor- als achterkant. In de voorruit zitten grote barsten. Op de weg lagen allerlei brokstukken en ook de paal kwam er terecht.
De bestuurder kwam met de schrik vrij en is voor de zekerheid met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie heeft de bestuurder te hard over 'de bult' gereden 'in zijn haast om de klant van een nog warme maaltijd te voorzien.' Ook is er een blaastest afgenomen, maar van alcoholgebruik was geen sprake, zegt de politie. De weg is een aantal uren afgesloten geweest.

Steekpartij in Schilderswijk

In de Van Ostadestraat in de Haagse Schilderswijk is zaterdagmiddag iemand neergestoken. Dat gebeurde rond 12.45 uur. Agenten hebben een verdachte aangehouden.
Over de ernst van de verwondingen van het slachtoffer is niets bekend. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.

Keukenbrand in Haags appartement

In een appartement aan de Neherkade in Den Haag heeft zaterdagmiddag korte tijd brand gewoed. Het vuur brak uit in de keuken van een woning op de vierde etage. De oorzaak van de brand is niet bekend.
De brandweer had het vuur snel onder controle. Niemand raakte gewond.

Gewonden bij steekpartij in flatwoning

Twee mannen zijn zaterdagochtend tijdens een ruzie gestoken. Dat gebeurde in een flatwoning aan de Lage Weide in Boskoop. Een andere man is niet veel later door agenten aangehouden.
Eén van de gewonden mannen is naar het ziekenhuis gebracht. Het andere slachtoffer kon bij de woning door ambulancepersoneel worden behandeld. Over de aanleiding van de ruzie is niets bekend.
Hulpdiensten bij de flatwoning
Hulpdiensten bij de flatwoning © Media TV

Brand in woning, bewoonster gered en gereanimeerd

In een huis aan de Fultonstraat in Den Haag is zaterdagochtend vroeg brand ontstaan. De brandweer laat weten dat de bewoonster is gered. De vrouw is gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.