Boeing-klokkenluider: “Als mij iets overkomt, is het geen zelfmoord”

0

De Boeing-klokkenluider die vermoedelijk zelfmoord had gepleegd, zei tegen een goede vriend van de familie dat hij het niet moest geloven als bekend werd dat hij zelfmoord had gepleegd, meldt PJW.

De 62-jarige John Barnett stierf aan een zelf toegebrachte schotwond, zei het lijkschouwerskantoor van Charleston County in South Carolina eerder deze week.

Barnett had eerder zijn zorgen geuit over de productieproblemen van het bedrijf, nadat hij 32 jaar voor het bedrijf had gewerkt voordat hij in 2017 vertrok.

Volgens zijn advocaten had Barnett “zeer ernstige veiligheidsproblemen met de Boeing 787 Dreamliner aan het licht gebracht en werd hij aangevallen en onderworpen aan een vijandige werkomgeving” en zat hij midden in een proces tegen Boeing.

“Hij was erg opgewekt en keek er echt naar uit om deze fase van zijn leven achter zich te laten en verder te gaan. We zagen geen enkele aanwijzing dat hij zelfmoord zou plegen. Niemand kan het geloven”, aldus de advocaten.

Nu blijkt dat Barnett tegen goede vrienden zei dat ze het niet moesten geloven als hij zogenaamd zelfmoord zou plegen.

Nadat Jennifer, een vriendin van de familie, Barnett vroeg of hij zich zorgen maakte over zijn veiligheid, was de voormalige kwaliteitsmanager stellig.

“Ben je niet bang?” vroeg Jennifer. “En hij zei: ‘Nee, ik ben niet bang, maar als mij iets overkomt, is het geen zelfmoord.'”

‘Ik weet dat hij geen zelfmoord heeft gepleegd. Er is geen manier. Hij hield te veel van het leven. Hij hield te veel van zijn familie. Hij hield te veel van zijn broers om hen te laten meemaken wat zij nu doormaken,’

Advertisement
 voegde ze eraan toe.

Volgens de familievriend vond iemand, die vermoedelijk Boeing vertegenwoordigde, ‘het niet leuk wat hij te zeggen had’ en wilde hij ‘hem de mond snoeren’ zonder dat het bij iemand terugkwam.

“Daarom lieten ze het op zelfmoord lijken”, zei Jennifer, die de klokkenluider eind februari voor het laatst zag.

De advocaten van Barnett zeiden dat ze nog steeds bereid zijn om de zaak in juni voort te zetten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Ongelooflijk – de kwaliteitscontrolemanager van Boeing, die probeerde de slechte productie en de bezuinigingen van het bedrijf aan de kaak te stellen, heeft gemakshalve ‘zelfmoord’ gepleegd midden in zijn getuigenis

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties