Wetenschappers verbijsterd door eerste bewijzen dat besmet DNA wordt opgenomen in menselijke cellen – “Sunak, beter opletten”, zegt dr. Bhakdi

3

In een  explosieve onthulling  een paar dagen geleden, tijdens een videoconferentie met artsen van Covid Ethics International, onthulde prof. dr. Sucharit Bhakdi, voormalig voorzitter van de medische microbiologie aan de Universiteit van Mainz  en een vooraanstaand figuur in het veld, bevindingen die hebben geleid tot schokgolven door de wetenschappelijke gemeenschap, schrijft Patricia Harrity.

De eerste experimenten geven aan dat experimentele COVID-mRNA-prikken mogelijk in menselijke cellen zijn  geïntegreerd , waardoor het schrikbeeld van genetische modificatie op een ongekende schaal is ontstaan. Dr. Bhakdi zegt dat “Sunak maar beter kan uitkijken en dat hij Andrew Bridgen een paar dagen geleden heeft ontmoet en dat hij deze informatie zou gaan gebruiken.

Details van de videodiscussie zijn hieronder opnieuw gepubliceerd

Wetenschappers zijn verbijsterd door de eerste bewijzen dat besmet DNA wordt opgenomen in menselijke cellen

“Deze cellen hadden niet alleen interactie met de vaccins, maar absorbeerden ze, waarbij vreemd DNA in hun structuur werd opgenomen”, oorspronkelijk gepubliceerd door Aussie 17

Prof. Bhakdi, die al lang bekend staat om zijn kritische houding ten opzichte van het mainstream verhaal rondom genetische experimentele mRNA-therapie, wierp licht op eerder verworpen bewijs door te zeggen: “Wat er toen gebeurde was dat de bevindingen van Kevin McKernan [van DNA-besmetting] werden gekleineerd…, hoewel ze in Canada werden gereproduceerd door Speicher.” Deze bevindingen werden uiteindelijk gereproduceerd in meerdere onafhankelijke laboratoria over de hele wereld. Deze minachting voor baanbrekend onderzoek is alarmerend, maar wat Prof. Bhakdi en zijn Duitse team vervolgens ontdekten is dat nog meer.

De collega’s van prof. Bhakdi dompelden menselijke cellen onder in vaccins en onthulden een verrassende waarheid: deze cellen hadden niet alleen interactie met de vaccins, maar absorbeerden ze, waarbij ze vreemd DNA in hun structuur opnamen. “ Onze twee vrouwelijke wetenschappers… ontdekten dat de menselijke cellen onmiddellijk de vaccins, het DNA en de chromosomen opnamen,” zei Bhakdi, terwijl hij een proces schetste waarbij cellen het spike-eiwit in enorme hoeveelheden begonnen te produceren. Wat ooit een theoretische angst was, is nu gemanifesteerd in tastbaar bewijsmateriaal, waaruit blijkt dat deze vaccins de menselijke genetica fundamenteel kunnen veranderen.

Dit bewijs bevestigt niet alleen de eerste bevindingen, maar biedt ook een huiveringwekkende validatie van de waargenomen genetische veranderingen. ‘Dus, wat hebben onze meisjes gedaan? Ze stuurden hun menselijke cellen die waren getransfecteerd naar Kevin McKernan, met de vraag: Kevin, kun je enige chromosomale integratie van bacterieel DNA in de chromosomen van de menselijke cel vinden? Weet jij het antwoord? Hij heeft het een week geleden in zijn substack

Advertisement
geplaatst, en het antwoord is ja”, onthult Bhakdi, waarmee hij een kritische en onmiskenbare marker van genetische modificatie onderstreept, aangewakkerd door vaccinintegratie.

Om de bezorgdheid nog groter te maken, publiceerde Kevin onlangs nog een artikel op zijn Substack, waarin hij onthult dat het plasmide-DNA niet alleen door de cellen wordt geabsorbeerd; het wordt ook gerepliceerd nadat het is opgenomen.

De ernst van deze bevindingen kan niet genoeg worden benadrukt. Prof. Bhakdi verwoordt de ernst van deze situatie door te stellen: “De opname van een vreemd chromosoom in uw cel staat gelijk aan niets minder dan genetische modificatie. Deze proclamatie markeert een cruciaal moment in ons begrip van de veiligheid van vaccins en de potentiële gevolgen op de lange termijn die miljarden mensen wereldwijd treffen.

De mogelijkheden van wat dit betekent voor het menselijk genoom zijn zeer zorgwekkend. Bhakdi gaat dieper in op het potentieel voor catastrofale genetische verstoring, waarbij hij de metafoor van het ‘boek des levens’ gebruikt om het genoom te beschrijven. De integratie van vreemd DNA zou vitale pagina’s van dit boek kunnen ‘uitsmeren’, wat zou leiden tot onleesbare genetische sequenties met verstrekkende gevolgen voor de cellulaire functie, wat mogelijk  de golf van tumoren en genetische aandoeningen wereldwijd zou kunnen verklaren.

Als reactie op deze alarmerende bevindingen roept Bhakdi op tot onmiddellijke actie en dringt hij aan op stopzetting van de vaccinatiecampagnes totdat de absolute veiligheid kan worden gegarandeerd door zowel fabrikanten als regelgevende instanties – een eis die even onwaarschijnlijk als noodzakelijk lijkt. “Deze vaccins moeten allemaal worden gestopt”, eist hij, waarbij hij de dringende noodzaak benadrukt van een herevaluatie van ons huidige traject.

Volledige video hieronder –


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


COVID-vaccins integreren in menselijk DNA, zo blijkt uit onderzoek

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 maand geleden

Professor Bhakdi heeft gelijk en heeft dat vanaf het begin gehad.

Het ware beter om zijn adviezen op te volgen.

Ray
Ray
1 maand geleden

De grote vraag is, met welk DNA waren die vaccins vervuild?!
Apen DNA? Ik kijk serieus nergens van op.
Lekker is dat een vreemd DNA wat de jouwe even op z’n kop zet.
Heel Duivels

Monique
Monique
1 maand geleden
Antwoord aan  Ray

Mogelijk reptielen DNA