Uit eerste hand

Lil’ Kleine niet bang voor dood: ‘Lijkt me heerlijk om dood te gaan’

Waar veel mensen liever nog niet aan de dood moeten denken, maakt het Lil' Kleine niet zo heel veel uit. Hij zou het zelfs heerlijk vinden om dood te gaan.

Lil’ Kleine niet bang voor dood: ‘Lijkt me heerlijk om dood te gaan’

Sinds zijn documentaire heeft Lil’ Kleine zich opvallend stil gehouden in de media. Toch is hij nu aangeschoven bij de podcast van Thijs Boermans en Niels Oosthoek, Borrelpraat. In de uitzending hebben ze het over hoe hij gecanceld werd en over de dood. Lil’ Kleine heeft aangegeven zeker niet bang te zijn voor de dood, hij zou het zelfs prima vinden. “Ik denk er ook wel eens aan dat ik later problemen kan krijgen met mijn gezondheid door hoe ik nu leef. Maar ik ben niet bang voor de dood. Ik zou het ook heerlijk vinden als ik op een dag lekker dood ga, maar ik wil niet ziek worden. Maar als ik bijvoorbeeld morgen niet meer opsta, vind ik het prima, alleen voor mijn kind zou ik het klote vinden. Ik zou het buiten mijn zoontje om helemaal niet zo erg vinden.” Met de levensstijl van het rappertje, kan de dood plotseling dichterbij komen dan bij een ‘normale’ levensstijl, wellicht gaat zijn wens wel in vervulling…

Levensstijl behouden

Als het aan Lil’ Kleine zelf licht zal zijn levensstijl niet al te veel veranderen als hij ouder is. “Wat ik dan dik zou vinden is dat ik dan met mijn vrienden en hun kinderen op vakantie ben. Dan gaan we lekker lunchen met z’n allen en dan wordt papa een beetje aangeschoten en dan zeg ik op een gegeven moment: hier heb je wat geld mee, ga jij maar lekker uit en dan ga ik lekker naar de boot. Dat zou ik nou echt dik vinden.” Meneertje gaat zelfs een stapje verder en noemt dit zijn ‘ultieme geluk’.

14 reacties

Rico Cheloque

Ik hou je niet tegen hoor.
Des te sneller je dood gaat, des te eerder heb je dat herlijk gevoel.

JUST DO IT! 🙂

Dennis Schouten

Misschien een idee om er een boek over te schrijven? Of zullen we samen een documentaire maken?

Big grote

Je kan van mij een touw en een kruk krijgen !

Cunt The Crap

Gaan deze aandacht trend door ? Mensen met die gedachtegang zoeken meestal geen aandacht maar hebben het motto van een bepaalde voetbalclub : Geen woorden maar ….

Gordon heuckenroth

Lijkt me fantastisch samen met lil lekker de Antonie in de Kamerhing doen!

Daan

Blijkbaar heeft deze koekenbakker al wel eens een OD meegemaakt en weet ongeveer hoe het is.

Benaouli al Habiboua

Is groot denker deze.
Niet echt is lekker in bolletje, hij zeggen zulke dingetjes. Niet goed is.
Echt niemande gaat erg vinden als hij gaat dood. Is zo. Is niemande vind.

Scooby Doo

Her valt mij op dat zwakbegaafde personen om de meest kleinste futiliteiten in de belangstelling willen staan. Ze hebben als zwakbegaafd persoon, ooit door de media, in de belangstelling gestaan door bijvoorbeeld een hitje en daarna was de kous af. Op eigen kracht willen zij relevant bevonden worden. Zelfs dat Lil’ Kleine zijn kleine teen zelf in zijn poeperd kan penetreren wordt als belangrijk gezien. Kunnen al deze mensen en diegene die hun aandacht geven op de brandstapel.

Plofkip

Zit zeker weer aan de dope die mongool. Al lijkt het mij best rustig als ie dood is.

Dildo van Opzeeland

Het lijkt me heerlijk om daarbij toeschouwer te zijn.

Spekpeter

Begrijpelijk standpunt als je zo bent …

Erwin

Kan Jan niet even langs gaan met tips???
Hoe eerder we van Lil’Kleine af zijn hoe beter!

Smegma Sabbelaar

Waar is de crowdfunding actie om een Oostblokker in te huren voor een paar ruggen en de wens van fatsoenlijk Nederland in vervulling te laten komen?

The Iron Man

Kan het snel???