Entertainment

Nieuw boek Tim Hofman: ‘Wederom een verdienmodel’

Het is Tim opnieuw gelukt om een manier te vinden hoe hij 'relevant' kan blijven, daarbij slaat hij er ook nog een slaatje uit.

Kritiek op BOOS

Niet alle uitzendingen van BOOS worden goed ontvangen door de achterban van Tim Hofman. Zo hielp hij enkele weken geleden zijn collega-influencer Lies Zhara met een ‘groot probleem’. De kritiek in de reacties was dan ook niet mals. ‘Kansloze aflevering met de grote Lies Zhara show. Ga echte problemen oplossen.’ Kennelijk had Tim geen relevante onderwerpen om te behandelen en is hij maar in zee gegaan met een influencertje.

Nieuw boek Tim Hofman: ‘Wederom een verdienmodel’

Wederom heeft die linkse deugnicht iets verzonnen om interessant te blijven en geld te verdienen. In de aankondiging licht hij toe waar het boekje over gaat. ‘Waar lopen we nou continu tegenaan, en wat ligt er vaak ten grondslag aan onze problemen? Waar ik op uitkwam: angst. In welke vorm dan ook. En dus die vraag: wat nou als we die angsten eens een minder grote rol lieten spelen in ons denken en handelen?’

Veel van zijn influencer-vriendjes reageren bijzonder enthousiast op de aankondiging van het boek. Zo reageert ook Arie Boomsma. ‘Mooie invalshoek. Behouden vaart ermee, buddy.’ Toch is niet iedereen in de ‘commands’ zo enthousiast. ‘Totaal geen interesse in wederom een verdienmodel!’ Uiteraard heeft Tim een weerwoord. ‘Jij sms’t mij net nog ‘leuk waar kan ik je boek kopen’?’ Toch is merendeel blij met het boek en blijken de thema’s in het boek voor velen relevant te zijn. ‘”Waarom zijn we zo verslaafd aan persoonlijk groei, en is stilstand echt zo eng?” Precies de vragen die mij de afgelopen weken, met name op de momenten dat ik een blik op LinkedIn werp, bezighouden. Ik ben benieuwd, heb zin om het te gaan lezen.’

View post on Instagram
 

6 reacties

Betalendekijker

Ik snap best dat jullie geld moeten verdienen, maar het zou fijn zijn je in kon loggen als betalende kijker en geen reclames kreeg.

Floris W.

Dat boekjes van Dennieboy was ook bedoeld als “verdienmodel”. Resultaat 1000 boekjes. Oef dat was niet de bedoeling hahaha.

uBlock Origin

Betalende kijker kijkt reclamevrij middels de browser van uBlock Origin.
Snel downloaden via de Playstore.
Scheelt veel snelheid en data.
En NUL reclame tussen de tekst.

Kevin

@Floris, De Roddelpraat Kevin achterban zijn over het algemeen ook geen lezers. Dom van Dennis en Andries Jelle Dinges om dan te denken dat je bij die doelgroep boekjes kunt afzetten. Want ookal heeft die Andries de halve wereld afgebeld inclusief BN’er land. Het loopt voor geen meter.

Spekpeter

De Romeinse wijsgeer Lucretius zei ooit : ‘Ex Nihilo Nihil Vit’ (“uit het niet komt niets voort” zoals ook geldt voor de pennenvruchten van onze Tim … maakt niet uit wat hij schrijft of zegt ; het blijft wegwerpwaardig …

Natnek

Moet die linksche huft€r nodig zeggen. Linksch heeft angst voor andere meningen en rechtse mensen. Linksch doet niets anders dan mensen demoniseren die er een onwelgevallige mening of levenstijl erop na houden.