Rechtbanktekening van (VLNR Boven) Sanil B., Lukas O., Daan van S., Mees T., Kaan B. en Hein B. tijdens de inhoudelijke behandeling van het hoger beroep in de Mallorcazaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechtbanktekening van (VLNR Boven) Sanil B., Lukas O., Daan van S., Mees T., Kaan B. en Hein B. tijdens de inhoudelijke behandeling van het hoger beroep in de Mallorcazaak. © ANP / ANP

Vijf ‘Mallorca-daders’ moeten familie van Carlo Heuvelman wel 287.000 betalen: ‘Hopelijk krijgen ze daar ruzie over’

Voor de dood van Carlo Heuvelman op Mallorca is dan weliswaar niemand veroordeeld, voor openlijk geweld tegen het 27-jarige slachtoffer uit Waddinxveen zijn wél vijf man veroordeeld. Zij moeten bij elkaar dan ook bijna 287.000 euro schadevergoeding betalen aan de familie van Carlo. De familie hoopt dat het betalen van dat bedrag tot wrevel gaat leiden tussen de veroordeelden.

  1. Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalmanager na salarisruzie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’
    PREMIUM

    Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalma­na­ger na salarisru­zie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’

    Ze zijn dikke vrienden en werken samen in een Vlaardings pizzakoeriersbedrijf. W. I. (41) is eigenaar, zijn vriend runt de boel als filiaalmanager. Na een ongeval raakt die echter arbeidsongeschikt. Er ontstaat ruzie over geld. Een conflict dat volgens het Openbaar Ministerie uitmondt in ontvoering en afpersing van de bedrijfsleider. ,,Wil je dat ze je vader ophangen?”
    Vlaardingen
  2. Bart rijdt met shovel muren omver en redt vijf paarden uit brandende schuur: ‘Was kantje boord’
    PREMIUM
    met video

    Bart rijdt met shovel muren omver en redt vijf paarden uit brandende schuur: ‘Was kantje boord’

    Snel handelen van buurman Bart Kooijman heeft ervoor gezorgd dat donderdagnacht ‘alleen maar’ een schuur volledig is uitgebrand. Vijf paarden zaten gevangen in de brandende schuur aan het Westeinde in Hazerswoude-Dorp. Vanwege de extreme hitte konden de dieren aanvankelijk niet meer bereikt worden. Met zijn shovel heeft Bart de dieren net op tijd kunnen bevrijden.
    Hazerswoude-Dorp