Man doet rustig een dutje op de snelweg in zijn automatisch rijdende auto – Wordt ruw wakker gemaakt door de politie die niet in moderne technologie gelooft

3

Het voordeel van moderne technologie is dat je na een drukke werkdag in je auto even bij kan slapen onderweg naar huis waar je weer blootgesteld wordt aan eisen van het moderne leven.

Laatst was er een filmpje van een man die in zijn auto reed met zijn handen los van het stuur terwijl hij zijn virtuele scherm van zijn headset aan het bedienen was terwijl hij auto reed.

De politie vindt dat dat allemaal niet mag omdat je ‘controle moet hebben over het voertuig dat je bestuurt’ terwijl je met 180 over de snelweg glijdt.

Maar als dat zo is, waarom mogen vrouwen en negers dan autorijden ?

Samnytt:

Het waren andere automobilisten die de politie waarschuwden voor de slapende man op de bestuurdersstoel. Toen een politiepatrouille hem inhaalde, bleek dat de man in de auto lag te slapen terwijl deze over de snelweg reed, iets dat ook op film werd vastgelegd. De man bleef ondanks blauwe lichten en een stopsignaal slapen, maar uiteindelijk brachten ze hem weer tot leven.

– Het is uiteraard nooit toegestaan ​​om achter het stuur in slaap te vallen, hoe slim het systeem ook is dat je in de auto hebt, zegt Björn Thunblad, coördinator verkeersregio Oost, over het incident.

Het gebruik van de automatische piloot is in Zweden nog niet legaal.

– Het nadeel is dat als je te veel op deze systemen vertrouwt en de focus op de weg verliest, het gevaarlijk kan zijn, zegt Björn Thunblad.

Thunblad wijst erop dat sensoren rondom de auto’s verstopt kunnen raken door sneeuw, modder of ijs, maar ook de toestand van de weg en het wegdek spelen een rol.

– Als het veel sneeuwt, zijn de lijnen bijvoorbeeld verborgen. Dan werken sommige functies mogelijk niet meer. Het is heel belangrijk dat je als chauffeur goed oplet, zegt Björn Thunblad.

Minder dodelijke ongevallen

Tegelijkertijd is hij positief over de ontwikkeling met meer technologie in de voertuigen en bij uitbreiding meer geautomatiseerde auto’s.

– Het gebruik van automatische rijsystemen zoals adaptieve cruisecontrol en automatisch rijbaanassistentiesysteem heeft positieve effecten op de verkeersveiligheid en is in principe terug te vinden in alle nieuwere personenauto’s. Maar het activeren van een volledig geautomatiseerd systeem waarbij de bestuurder het rijgedrag niet in de gaten houdt, is niet verenigbaar met de Zweedse wetgeving, zegt hij.

– Maar het zal zeker snel zijn. Ik denk dat we zullen zien dat dodelijke ongevallen zullen afnemen als het wordt gebruikt. We zien dat de meeste dodelijke ongelukken gebeuren doordat iemand de verkeerde rijstrook oversteekt. Met meer geautomatiseerde functies in de auto’s zullen ze in die situaties automatisch de snelheid verlagen en zou de botsing wel eens 50 kilometer per uur kunnen zijn in plaats van 110, zegt hij.

De overheid is bezig met het opstellen van een nieuwe regeling die gaat regelen wat er geldt voor het gebruik van de automatische piloot en soortgelijke functies. De man in de onderhavige zaak heeft zelf verkeersovertredingen toegegeven en is veroordeeld tot dagboetes wegens onzorgvuldigheid in het verkeer.

Het beste gaan we allemaal in Bulldozers rijden, die zijn nog niet volledig geautomatiseerd.

HIER kun je storten voor een Bulldozer voor Dries.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


3 redenen waarom er iets sinisters aan de hand is met de grote drang naar elektrische voertuigen

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vilseledd
Vilseledd
1 maand geleden

“Maar als dat zo is, waarom mogen vrouwen en negers dan autorijden ?”

Nou nou. Al er eens bij stilgestaan, dat vrouwen en ‘negers’ je medestanders zouden kunnen zijn?

Johan P
Johan P
1 maand geleden
Antwoord aan  Vilseledd

Gebaseerd op?
De westerse vrouwen zijn gehersenspoeld om blanke mannen te haten. En de negers hebben nog nooit ergens wat van belang opgebouwd, maar zijn wel erg goed in het afbreken van zaken in landen waar ze aankomen.
ALS je hun gewelddadige neiging zou kunnen richten zouden ze bruikbaar kunnen zijn, maar dat is ook nog maar de vraag. Trouwens, ik wil ze ook daar helemaal niet voor gebruiken.

John
John
1 maand geleden

Ons demissionair rariteitenkabinet moet eerst een wet maken waarin staat dat je best in een rijdende auto mag slapen en dan vindt de popo het ook goed.