img 7724

Conor Mcgregor zit weer vol aan de sneeuw met gekke trekjes

Entertainmentmrt 15 , 9:52
De Iers MMA-vechter Conor Mcgregor lijkt wéér in zijn drugs fase beland. Hij zou volgens veel fans weer actief aan de coke zitten. Op Instagram gaat een filmpje viraal waarin Conor wel verdachte trekjes toonde. Check het hieronder.

Conor Mcgregor

Op Twitter gaat het filmpje van Conor Mcgregor rond, waarin hij geïnterviewd werd en wel verdachte trekjes trok. In het filmpje is te zien hoe hij wazig om zich heen kijkt en het lijkt niet helemaal goed te gaan. Volgens fans is het duidelijk dat hij onder invloed van drugs is. Niet zomaar drugs, maar wel geteld cocaine. Dit is af te leiden aan de caption die bij het filmpje staat. Er is geschreven dat Conor wéér in zijn sneeuw fase zit en van de meest luxe pistes aan het skiën is.
'Conor Mcgregor officially back in his c*ke era, my boy was skiing the most premium Colombian snow slopes.'

Terugval

Dit is niet de eerste keer dat de MMA-vechter onder invloed van dr*gs is. Zo zou hij al eerder een verslaving gehad hebben en is dit volgens fans vermoedelijk een terugval. Aangezien de vechter sinds 2021 niet meer gevochten heeft, zit het ritme er waarschijnlijk niet meer in en gingen de remmen weer los. Conor leek lange tijd bezig met een comeback, maar dit gooit wellicht toch roet in het eten.

McGregor doping

Aangezien McGregor een MMA-vechter is zit hij in een anti-doping test programma. Zelfs als vechters niet meedoen aan wedstrijden, moeten ze van tijd tot tijd getest worden. Aangezien McGregor sinds 2021 niet meer gevochten heeft, omdat hij een gebroken been had, is hij ook niet meer getest. Nu blijkt volgens 'The UFC anti-doping database' dat Conor McGregor de meest geteste atleet op het rooster is in 2024. Check de bijzondere beelden hieronder.
https://parra.bbvms.com/p/parra_tv_player/c/5841329.js