De onfeilbare leider Kim Jong-un bestuurt de ‘machtigste tank’ ter wereld

1

Hij is de enige wereldleider die alles kan.

Samen met Loekasjenko was Kim de enige die de wereld verdedigde tegen de Covid-dictatuur. Alle andere landen onderwierpen zich aan die leugen.

Dat kan niet vaak genoeg gezegd worden. In wezen zijn het de enige twee soevereine landen ter wereld.

Laatst bestuurde hij al zijn eigen kernonderzeeër. Ik durf te wedden dat hij ook de machinist is van zijn eigen stijlvolle gepantserde trein. En vandaag greep hij het stuur van de machtigste tank op aarde om wat granaten richting het gefemiseerde bezette Zuid-Korea af te vuren.

RT:

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un voegde zich woensdag bij zijn troepen in een trainingsoefening met een nieuw ontwikkelde gevechtstank, zo meldt het Korean Central News Agency (KCNA).

De militaire showcase, beschreven als een ‘trainingswedstrijd’, was bedoeld om de gevechtscapaciteiten van tankbemanningen te testen en hen vertrouwd te maken met gevechtsacties tijdens verschillende tactische missies. Bij de oefeningen was een nieuw type gevechtstank betrokken die Kim “de krachtigste ter wereld” noemde, aldus KCNA.

De Noord-Koreaanse leider observeerde samen met minister van Defensie Kang Sun Nam en andere hoge functionarissen hoe tankeenheden door gesimuleerde gevechtsomstandigheden manoeuvreerden. Tijdens de trainingsoefening toonden de tanks precisie en vuurden kogels af op doelen.

Advertisement

“Zware tanks baanden zich snel een weg door [de] ergste gevechtsomstandigheden, raakten doelen tegelijk met krachtige aanvallen en braken door sterke verdedigingslinies met een hoge manoeuvreerbaarheid”, aldus het rapport.

Kim sprak “grote voldoening” uit over het feit dat de gevechtstank bij zijn eerste optreden met succes zijn slagkracht had gedemonstreerd en riep op tot grotere inspanningen ter voorbereiding op oorlog, aldus KCNA.

Tijdens de oefeningen besteeg Kim een ​​van de tanks en zou deze zelf hebben bestuurd, “wat bijdroeg aan de hoge militante geest van de tankmannen van ons leger”, aldus KCNA. Op een door KCNA gepubliceerde foto was de Noord-Koreaanse leider te zien met zijn hoofd uit een tank.

Bij de oefening waren eenheden betrokken die dicht bij de grens waren gestationeerd, op zeer korte afstand van “de hoofdstad van de vijand”, zei KCNA, verwijzend naar Seoul.

De trainingsoefeningen vielen samen met de jaarlijkse militaire oefeningen waarbij de VS en Zuid-Korea voor de kust van het Koreaanse schiereiland betrokken waren, die donderdag eindigen. Kim heeft deze gezamenlijke oefeningen een “repetitie” genoemd voor een invasie van Noord-Korea en een provocatie van oorlog.

De elfdaagse oefeningen, waarbij dit jaar tweemaal zoveel troepen betrokken zijn als vorig jaar, zijn naar verluidt gericht op het afschrikken van de nucleaire dreigingen van Noord-Korea. De oefeningen omvatten live-vuren, bombardementen, luchtaanvallen en het onderscheppen van raketten, aldus Lee Sung-jun, woordvoerder van de Joint Chiefs of Staff in Seoel.

Vorige week veroordeelde het Noord-Koreaanse ministerie van Defensie de gezamenlijke oorlogsspelletjes tussen de VS en Zuid-Korea krachtig en omschreef ze als ‘roekeloos’.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
1 maand geleden

Dat kleine dikke mannetje past daar helemaal niet in.