Rapport: Houthi’s testen met succes hypersonische raketten, zijn van plan om met de productie te beginnen en hun operaties uit te breiden

0

Ze hadden de VS en Israël een verrassing beloofd.

Als dit waar is, is dit een knaller. Letterlijk.

Een belangrijk nieuws uit Jemen dat het machtsevenwicht in de regio zou kunnen veranderen. Volgens een militaire bron dicht bij de Houthi-beweging heeft het land met succes een hypersonische raket getest die is ontworpen om Amerikaanse coalitieschepen te vernietigen.

Times of Israël:

De door Iran gesteunde Houthi-rebellen hebben met succes een hypersonische raket getest in Jemen, meldt het Russische staatspersbureau RIA Novosti, daarbij verwijzend naar een militaire bron.

Volgens het rapport zijn de Houthi’s van plan om te beginnen met de productie van de raketten voor gebruik tegen doelen in de Rode Zee, de Arabische Zee en de Golf van Aden, evenals tegen Israël.

De in Jemen gevestigde verzetsgroep heeft gezegd dat zij de aanvallen tijdens de islamitische heilige maand Ramadan zou escaleren uit solidariteit met de Palestijnen te midden van de aanhoudende oorlog tussen Israël en Hamas in Gaza.

Maanden van Houthi-aanvallen in de Rode Zee hebben de zionistische scheepvaart ontwricht, waardoor bedrijven zijn gedwongen om langere en duurdere reizen rond zuidelijk Afrika te maken, en de angst is aangewakkerd dat de oorlog tussen Israël en Hamas zich zou kunnen verspreiden en het bredere Midden-Oosten zou kunnen destabiliseren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties