Entertainment

Özcan Akyol niet meer naar Vandaag Inside na ophef video Matthijs van Nieuwkerk

Özcan Akyol zegt af voor Vandaag Inside, dat vertelde presentator Wilfred Genee. "Omdat hij steeds moet herhalen wat hij gezegd heeft wel een beetje vermoeiend begint te vinden."

Filmpje Matthijs van Nieuwkerk

Het lijkt erop dat het dondert en bliksemt tussen Özcan Akyol en de mannen van Vandaag Inside. De presentator zou donderdag te gast zijn in het SBS-programma, maar het werd hem toch heet onder de voeten en heeft zijn optreden afgezegd. Dit wist Wilfred Genee dinsdagavond te vertellen.

Zo uit het niets, bracht Özcan Akyol zonder elk bewijs te leveren een grote leugen de wereld in, waarbij de carrière van zijn goede vriend op het spel stond. Özcan had naar eigen zeggen een verschrikkelijk heftig filmpje gezien van grensoverschrijdend gedrag van de DWDD-ster, althans dat zei hij. Kan iemand die zulke grote leugens de wereld inbrengt überhaupt nog wel te gast zijn in dit soort programma’s?

Özcan Akyol niet meer naar Vandaag Inside na ophef video Matthijs van Nieuwkerk

Özcan zelf beweert dat de media zijn verhaal hebben aangedikt, maar zijn werkgever Jan Slagter heeft zich nu ook uitgesproken over Özcan en volgens hem is dat niet waar. Hij liet Matthijs, na een telefoongesprek met Eus, ook publiekelijk vallen en heeft daar nu spijt van. “Eus deed toen bij mij voorkomen alsof het een héél ernstig filmpje was. Ik ben echt door hem op het verkeerde been gezet.”

Dat Eus goede vriend Matthijs heeft laten vallen, vindt ook René van der Gijp ‘niet lekker’. “Omdat het om zijn vriend gaat, maakt het extra pijnlijk natuurlijk, hè? Dat is pijnlijk.”

Maar het lijkt erop dat het onzinnige gedoe gewoon doorgaat. Zelfs in het programma Vandaag Inside, waar Eus regelmatig te gast is. Albert Verlinde vroeg dinsdagavond aan Wilfred of Eus zoals gepland donderdag nog langskomt. Wilfred antwoordt: “Nee.” Johan Derksen bevestigt ook: “Het lijkt er niet op.”

“Hij heeft aangegeven dat hij het nu even laat lopen”, gaat Wilfred door. “Omdat hij steeds moet herhalen wat hij gezegd heeft wel een beetje vermoeiend begint te vinden.” Maar goed, hij heeft deze leugen uiteindelijk zelf de wereld in gebracht, daar heeft niemand hem toe gedwongen.

 

10 reacties

Rami

Moslims mogen liegen tegen niet moslims dus er heeft eigenlijk niks verkeerd gedaan

Robert Jensen

Alsof liegen door de slinkse media geen dagelijkse kost is…

Choco Prince

Als ekte allochtoon lukt het Özcan gewoon niet om zijn fouten te erkennen vanwege de in zijn achtergrond geldende schaamtecultuur..

Fatima Halsema

Özcan is een voorbeeld,hij is moslim en dat zou iedereen moeten worden.
Ps.
Ik heb vandaag een regenboog hoofddoek gekocht !

Souf

Hij is goed want moslim hoe kan jij oordelen.

bloed-sinezOppel

Kijken hoe lang dat “niet meer” duurt. Eus is niet de enige op tv met een opgeblazen ego, dus zo bijzonder is het allemaal niet.

Bilal

Hij kan altijd nog aan de bak bij de NPO. Daar houden ze wel van liegenbeesten met een sblad. Vraag het als Khalid of Pilal-Whadihabihib.

R. Gijp

Mooi, nu nog die vervelende Castricum, als je denk dat ik 50 min ga zitten kijken naar een hinnekend paard, insta zap

Natnek

Eus is een kneus.
Terug naar Turkije met die vent.

Demter

Hele afkomst en school verhaal van deze meneer klopt niet!