RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Kyle Richards geeft duidelijkheid over 'relatie' met Morgan Wade

Kyle Richards Beeld © Getty Images

In de reünie aflevering van het dertiende seizoen van 'The Real Housewives of Beverly Hills' vertelt Kyle Richards (55), de tante van Paris Hilton (43), over de 'liefde' die ze heeft voor countryzangeres Morgan Wade (29).

"Ze is knap. Wat kan ik nog meer zeggen"

Maandenlang wordt er al gespeculeerd of Kyle en Morgan een relatie hebben, nadat ze zoenend te zien zijn in de nieuwste videoclip van de countryzangeres. In de reünie van The Real Housewives of Beverly Hills is Kyle openhartig over de liefde die ze heeft gedeeld met Morgan, maar het is volgens de realityster niet wat men denkt. 

Kyle
Lees ook:
Kyle Richards twijfelt over nieuw seizoen RHOBH: 'Erg lastig'

Kyle deelt mede dat zij en Morgan geen relatie hebben, maar wel van haar houdt. "Ik bedoel ik hou van haar en zij is mijn vriendin." Kyle legt uit dat ze nog niet precies wat de bedoeling was van de videoclip, totdat ze daadwerkelijk op de set kwam. "Ik zei tegen de regisseur dat ik nog nooit voor de camera heb gezoend, laat staan met een vrouw."

Ondanks dat Kyle enorm zenuwachtig en angstig was, heeft ze toch haar akkoord gegeven. En dat was niet zonder reden. "En weet je wat? Ze is knap. Wat kan ik nog meer zeggen."

Paris
Lees ook:
Paris Hilton opent vuur op oom in familieruzie: 'Zijn het helemaal beu'

De videoclip is een maand voordat Kyle en haar man, na 27 jaar huwelijk, uit elkaar gingen opgenomen, maar een daadwerkelijke scheiding is voor het koppel nog lastig te accepteren. "Het is voor ons lastig om dat woord te gebruiken, maar hij is op zoek naar een plek om te verhuizen."

Of de realityster nu open staat voor een relatie met een vrouw, sluit Kyle niet uit. "Ik evolueer, ik verander. Ik maak duidelijk een eigen evolutie door en ik weet niet wat de toekomst brengt."

Housewife of Beverly Hills Kyle Richards vond tijd in Amsterdam vreselijk

01:47