Poetins grote Russische interview is veel meer hardcore dan zijn Tucker-interview

0

Volledig interview (Engels)

Ik heb eerder een lang stuk geschreven op basis van een aantal van deze opmerkingen, maar ik denk dat het belangrijk is om alle belangrijke opmerkingen te zien die Poetin maakte in zijn recente grote interview met Dmitry Kiselyov, het hoofd van Rossiya Segodnya, dat werd vrijgegeven vóór de komende verkiezingen, schrijft Andrew Anglin.

Hoewel ik het Tucker-interview goed vind, zou ik willen dat het meer in deze richting was gegaan. Dit zijn dingen die resoneren met conservatieve Amerikanen.

Het is zo krankzinnig om deze man met Joe Biden te vergelijken. Als je er alleen al aan denkt, krijg je het gevoel dat je lsd gebruikt.

RT:

Het westerse ‘vampierbal’ loopt ten einde

Niet-westerse landen streven naar soevereiniteit en kijken met belangstelling toe hoe Rusland de VS en zijn bondgenoten confronteert, aldus Poetin.

De westerse elites hebben “de arme volkeren van Afrika aan stukken gescheurd” en hebben Latijns-Amerika en Azië al 500 jaar lang uitgebuit, beweerde hij, eraan toevoegend dat het Westen wanhopig blijft om zijn oneerlijke voordeel te beschermen.

“Eeuwenlang waren ze eraan gewend hun magen te vullen met mensenvlees en hun zakken met geld. Maar ze moeten beseffen dat er een einde komt aan dit ‘bal van vampieren’.”

De havikachtige recente retoriek van de Franse president Emmanual Macron kan een emotionele uitbarsting zijn geweest nadat zijn land zich had teruggetrokken uit zijn voormalige koloniale domeinen in Afrika, suggereerde Poetin. Parijs heeft Moskou ervan beschuldigd het land te ondermijnen, hoewel Poetin volhield dat Rusland ‘niemand uit het continent heeft gedrukt’.

Rusland heeft niets afgedwongen.

Je zou het in plaats daarvan kunnen omschrijven als het uitknijpen van een met pus gevulde puist.

De Franse bezetting was een infectie in Afrika, en was in feite grotendeels verantwoordelijk voor de grote bevolkingsoverdracht van Afrikanen naar Europa.

Geen ‘rode lijnen’

Macron heeft betoogd dat het Westen geen ‘rode lijnen’ mag hebben als het gaat om de confrontatie met Rusland, hoewel Moskou dienovereenkomstig zal reageren op alle landen die dit beleid overnemen, waarschuwde Poetin. Dergelijke retoriek is echter alleen maar te danken aan politici die “fantaseren en zichzelf ophitsen”, opperde hij.

Nou, vooral bij Macron is het beschamend gekunsteld.

Poetin beweerde ook dat het sturen van westerse troepen om Kiev te helpen de Oekraïense staat zou bedreigen. Polen koestert specifiek wrok over land dat na de Tweede Wereldoorlog aan de Sovjet-Unie verloren is gegaan, zo betoogde de Russische leider. Dit betekent dat als Warschau strijdkrachten naar Oekraïne zou sturen, zij “niet zouden vertrekken”.

Ik heb, net als verschillende Russen, betoogd dat Rusland West-Oekraïne aan Polen zou moeten aanbieden in ruil voor het verlaten van de NAVO en het ontwikkelen van een neutraal standpunt ten opzichte van Rusland.

De Oekraïners hebben zichzelf nooit geregeerd. Ze hebben iemand nodig die voor hen zorgt. Rusland wil Galicië niet, en zij hebben de mogelijkheid om het aan Polen te geven.

Dat klinkt misschien fantasierijk, maar dat is het eigenlijk niet. Niet echt.

Moskou blijft zich inzetten voor vrede met Oekraïne, maar zal geen genoegen nemen op basis van Kievs “door drugs aangedreven verlanglijstje”, benadrukte Poetin. De Russische veiligheid moet worden gegarandeerd op een manier die de kloof in vertrouwen overbrugt die is ontstaan ​​door de gebroken beloften van het Westen, voegde hij eraan toe.

Kiev ‘slacht zijn eigen troepen af ​​voor PR’

Het gebrek aan overwinningen in de frontlinie van Oekraïne dwingt de regering tot roekeloze acties die geen militaire waarde hebben, betoogde Poetin, daarbij verwijzend naar de poging van Kiev om voet aan de grond te krijgen ten oosten van de rivier de Dnjepr.

Ze stuurden hun mensen de vleesmolen in. Soldaten liepen de laatste tijd letterlijk op blote voeten [vanwege bevoorradingsproblemen]”, beweerde de president.

Moskou gelooft dat Kiev mannen opoffert in de hoop zijn wanhopige situatie te verbergen en meer westerse hulp te krijgen.

Dat is duidelijk.

Maar ik ben ook geïnteresseerd geraakt in het idee dat het regime in Kiev doelbewust probeert de hele bevolking van het land te elimineren om ruimte vrij te maken voor een ander doel. Volgens sommige schattingen bedraagt ​​de bevolking van Oekraïne, als we de mensen die zijn gevlucht (die niet van plan zijn terug te keren) en de mensen die zijn gestorven, meegerekend, minder dan de helft van wat ze in februari 2022 was.

Rusland klaar voor een kernoorlog Het sturen van een aanzienlijke militaire macht naar Oekraïne zou een “rode lijn” zijn voor Rusland, aldus Poetin, eraan toevoegend dat hij gelooft dat dit scenario onwaarschijnlijk is.

“Voor ons is het conflict in Oekraïne een kwestie van leven en dood; voor hen is het een kwestie van het verbeteren van hun tactische positie [wereldwijd en in Europa]”, zei de president.

Ja, er zijn enkele uitspraken over ‘mannen die niets te verliezen hebben’ die in me opkomen.

Poetin benadrukte dat Rusland er klaar voor is als de VS ‘chicken proberen te spelen’. Moskou is bereid kernwapens te gebruiken en beschouwt zijn arsenaal als “geavanceerder dan dat van wie dan ook”, waarschuwde hij.

Washington heeft genoeg experts op het gebied van strategische afschrikking, waaronder president Joe Biden, om een ​​nucleaire brand te voorkomen, suggereerde de Russische leider – maar hij voegde eraan toe dat Moskou hetzelfde zal doen als de VS zijn de facto moratorium op kernproeven opgeeft.

Generaal Petraeus zei dat het geen probleem zou zijn als Rusland een kernbom zou gebruiken.

Ik denk dat Milley, hoe maf hij ook was, hier een realistisch beeld van had, maar hij is weg. Ik denk dat Blinken en Sullivan helemaal niets begrijpen.

Poetin heeft gelijk als hij zegt dat er mensen zijn die de kwestie begrijpen, maar is er iemand aan de macht die naar hen wil luisteren?

Amerikaanse militaire bases ‘een zwart gat van corruptie’ De Russische wapensector moet ‘het meeste rendement halen uit elke geïnvesteerde roebel’, benadrukte Poetin, waarbij hij benadrukte dat het land niet de Sovjet-Unie is, die er niet in is geslaagd de defensie-uitgaven bij te houden.

Volgens de Russische leider is het Amerikaanse leger een voorbeeld van gigantische uitgaven die worden ondermijnd door slechte efficiëntie.

De Russische ontwikkeling van het hypersonische zweefvliegtuig met nucleaire capaciteit Avangard was een goede investering omdat het het Amerikaanse nationale anti-ballistische raketsysteem “teniet deed”, betoogde Poetin.

Trump beschuldigde Poetin ervan de voorkeur te geven aan ‘Sleepy Joe’. Kiselyov vroeg of Poetin Joe Biden eigenlijk verkoos boven Donald Trump in de Amerikaanse presidentiële race, of dat hij de Amerikanen aan het ‘trollen’ was toen hij vorige maand zijn favoriet noemde.

Poetin onthulde dat toen Trump aan de macht was, de Republikein de Russische leider ervan beschuldigde zijn Democratische rivaal te bevoordelen.

“Hij zei letterlijk: ‘Wil je dat ‘Sleepy Joe’ wint?’”

Als ik Poetin was, had ik in 2016 de voorkeur gegeven aan Trump, maar na die ervaring, en gezien de huidige situatie, denk ik dat ik de voorkeur zou geven aan Biden.

Er is geen bewijs dat Trump de vredeskandidaat is. Hij dringt aan op een eindeloze slachting in Gaza, en hij heeft onlangs gezegd dat we Oekraïne geld moeten sturen, het moeten alleen maar ‘leningen’ zijn (waarvan ze naar verwachting nooit zullen terugbetalen, en dat kunnen ze uiteraard ook nooit) in plaats van ‘hulp’.

Trump zou beter in staat zijn competente blanke mannen te overtuigen om in welke oorlog dan ook te gaan vechten. Zijn aanhangers zouden het grotendeels steunen, omdat MAGA een persoonlijkheidscultus is geworden. Niemand vraagt ​​zich zelfs af waarom die muur nooit gebouwd is.

Ik ga gewoon op Poetin stemmen. Er staat niets in de Amerikaanse grondwet dat zegt dat de Amerikaanse president niet tegelijkertijd de president van Rusland kan zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Het interview met Vladimir Poetin

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties