Video – Tesla met dieselgenerator: YouTuber heeft een actieradius van 4.300 kilometer

4

Ongelooflijk maar waar: een Tesla die geen laadstation nodig heeft ! Youtuber Matt Mikka bouwde zijn Tesla S om met een dieselgenerator en reed er in één keer 4.320 kilometer mee.

De enige manier om nog iets te hebben aan dat wrak van censuurkoning, dierenmoordenaar, CO2-belasting-pleiter, hersenchip-bouwer en immigratiefanaticus Elon Musk.

Een YouTuber heeft met behulp van een dieselgenerator de actieradius van zijn Tesla Model S weten te vergroten tot bijna 4.500 kilometer. In plaats van groene stroom vertrouwt Matt Mikka op een dieselgenerator in de kofferbak. Deze voorziet de accu van de auto tijdens het rijden van stroom, waardoor opladen aan laadpalen niet meer nodig is. Met de dieseltuning is de Tesla bovendien sneller dan een normale Model S.

Extra bonus: de omgebouwde Tesla verbruikt aanzienlijk meer diesel dan een normale auto. Tijdens zijn proefrit moest de YouTuber 290 liter diesel tanken, wat ongeveer $ 350 kostte. Het constante dieselgeluid van de auto is zeker stoerder dan het geluid van de transvehikels van Musk.

Advertisement

Het valt nog te bezien of het idee van de dieselgenerator in de Tesla de overhand zal krijgen. Maar Mikka is al bezig met het plannen van zijn volgende project: een zuigerloze rotatiemotor die nog efficiënter zal zijn.

Tesla’s zijn kut en voor homo’s en Elon Musk vermoordt niet alleen de vrijheid van meningsuiting maar ook schattige aapjes voor zijn hersenchip project.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

Een tussenstap zou kunnen zijn: elke batterijenauto wordt geleverd met een dieselgenerator, die je thuis kan gebruiken op je batterijenauto op te laden.

Gevolg: geen elektriciteitsschaarste meer, geen nood aan laadpalen, geen nood aan verzwaring van het elektriciteitsnet, enz..

Op deze manier kunnen we allemaal met een batterijenauto rijden, en bovendien brengen we meer CO2 in de lucht dan daarvoor, dus de plantjes zullen ook blij zijn.

Matt
1 maand geleden
Antwoord aan  Hagar

De beste oplossing is de ook meest voor de hand liggende:rij in een gewone diesel met roetfilter, maak eventueel die filters nog meer werkzaam, niet om de co2 uit de lucht te halen maar het fijnstof, wat wel schadelijk is voor de gezondheid.
Ik rij met een 18 jarige Fort 1400cc turbo diesel en rij met een volle bak, 40 liter pakweg 850 km in alle onstandigheden, dus zowel op de snelweg tegen 120 km.u als op gewone wegen tegen 70km/u.

John
John
1 maand geleden
Antwoord aan  Matt

Beter nog: Met AdBlue technologie, zoals vrachtauto’s gebruiken.

Piet
Piet
1 maand geleden
Antwoord aan  Matt

Ford niet Fort