Entertainment

Terugval Dave Roelvink aanstaande: ‘Duikt weer het nachtleven in’

Ondanks zijn tot nu toe succesvolle behandelingen in de afkickkliniek, begeeft hij zich nu toch op glad ijs. Hij gaat weer nachtjes uit en is gezien met andere gebruikers...

Dries Roelvink over ‘verslaafde’ Dave

Tijdens zijn verblijf in de afkickkliniek, stond Dries Roelvink met alle liefde de pers te woord over de situatie van zijn zoon. “Het is een zwaar traject waar hij in zit. Men probeert daar echt tot de kern te komen van zijn verslaving en hij komt nu tot nieuwe inzichten over zijn verleden en toekomst.” Ook vertelt Dries over de veranderingen in Dave zijn levensstijl. Hij gaf aan dat het hem niet zou verbazen als hij stopt met zijn dj-carrière. “Waar alle verleidingen altijd dichtbij zijn.” Uiteindelijk blijkt zijn vader geen gelijk te hebben gekregen en wordt Dave steeds verder zijn oude leventje ingetrokken.

Terugval Dave Roelvink aanstaande: ‘Duikt weer het nachtleven in’

Meneertje heeft dus wekenlang in een afkickkliniek gezeten in Zuid-Afrika. Waar de meeste mensen rustig aan doen na afgekickt te zijn, pakt Dave dit heel anders aan. Ook Yvonne Coldeweijer viel dit op. ‘Ik hoorde dat hij afgelopen weekend uit was in de Mad Fox. Ik weet niet of dat nou wel zo’n goed idee is als je net terugkomt uit de kliniek na je zoveelste terugval’, aldus Yvonne. Eerder werd die junk ook al gezien met artiest Tino Martin, van hem is ook bekend dat hij de verboden middelen niet zo snel afwijst.

Ook verslavingsexperts vonden het opmerkelijk dat hij in gezelschap was van Tino Martin. “Mensen kunnen elkaar voor een terugval behoeden, maar ook samen terugvallen. Waarschijnlijk is het te veel kat op het spek binden om zo snel naar een situatie te gaan waarin je eerder gebruikt hebt.” Mede omdat Dave destijds pas net uit de kliniek was, werd het omgaan met andere junkies afgeraden. “Zéker in die eerste weken en maanden moet je de volle focus op je herstel hebben. Ik adviseer altijd dringend om die eerste periode veel naar bijeenkomsten van zelfhulpgroepen te gaan, daar kun je steun vinden bij mensen die in hetzelfde schuitje zitten.”

9 reacties

Choco Prince

Wat seiken jullie nou? Gun deze gap ze verzetje zo vlak voor het begin van ze rammedan

Gristen

Nou zie je wat er van komt als je moslim wil worden.

P L I E N

Gaat het weer ove r deze nono
Het is net alsof er geen BNN-ers meer zijn om over te schrijven.

Rodrigo Roa Duterte

Drugsgerelateerde artiesten.
Ongelooflijk dat dit soort junken ‘volgers’ hebben en betaald worden om op te draven..
Dit land is kapot.
In de Filipijnen maakten we alle drugsgebruikers en drugverkopers en drugsmokkelaars een kopje kleiner.

Hier met dat nieuws

Geen Hazes , Gillis , Meiland of Jade Anna nieuws ?
Deze site gaat naar zijn gootje .

8met

Is zijn fluit al besneden?
Anders jij niet mag op geit!

Keed

Dave, Dree, Douwe Flop, Koen K. Allemaal een grote bakkes dat ze wel zonder hulp konden, met vroegtijdig verlaten kliniek. En zie hier. Allemaal zijn ze zegenaamd er vanaf maar worden vollop lam gespot in het nachtleven.

Titivanassenn

Van Islam weer naar is Lam

Natnek

Wanneer hij st€rft aan een 0verd0sis is er tenminste weer een moslim minder.