Entertainment

Emma Wortelboer bevallen van dochter: ‘Minder gezellig’

emma wortelboer

Emma Wortelboer is op 6 maart bevallen van haar eerste kindje, dit deelt ze aan haar volgers.

Emma Wortelboer bevallen van dochter: ‘Minder gezellig’

Op Instagram Stories plaatst Emma een foto van een kinderwagen en een deken, waaronder haar baby vermoedelijk ligt. Daarna deelt ze nog een foto van zichzelf waarop te zien is dat haar babybuikje flink verkleind is. Onder de foto schrijft ze: ‘Minder gezellig zo zonder die warme buik’.

Emma is op 6 maart bevallen van een dochtertje, dat laat ze aan RTL Boulevard weten. Ze onthult meteen ook de naam: Mia. “Het is een heel lief vrolijk meisje en ze slaapt lekker door”, vertelt Emma. Ook laat de kersverse moeder weten dat het goed met haar gaat en dat ze weer fit is. Wel zegt Emma dat er geen foto’s van haar dochter online zullen komen.

Beeld: Instagram @emmawortelboer Beeld: Instagram @emmawortelboer

Emma Wortelboer zwanger

In oktober kondigde de presentatrice aan dat ze in verwachting is van haar eerste kindje, dit deed ze tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op de rode loper. Speciaal voor die gelegenheid droeg ze een doorschijnend, kort topje waardoor haar babybuik goed zichtbaar was. Ze wilde de zwangerschap met haar outfit kenbaar te maken. “Het moest toch een keer gebeuren”, zei ze.

Haar droom om op jonge leeftijd moeder te worden kwam daarmee uit. “Ik heb al heel lang de wens om moeder te worden”, zei ze in januari. “Ik denk zo ongeveer vanaf mijn 21ste. Ik heb altijd in mijn hoofd gehad dat ik op jonge leeftijd moeder wilde worden. Een moeder met een jong lijf.”

Emma heeft een relatie met Lars, de vader van het kindje. Er is alleen weinig bekend over hem. Ze zijn snel verliefd geworden en hebben samen besloten om ouders te worden. Omdat Emma geen eigen huis had, zijn ze vrij snel gaan samenwonen, dat kwam lekker uit voor Emma! En hoewel de meeste mensen eerst daten, hebben zij die fase maar gewoon overgeslagen. Alles voelde gewoon meteen goed.

 

10 reacties

kraamvisite

Veel geluk en gezelligheid gewenst meid!

Dildo Raggemakker

Alle gezondheid voor de kleine en jou !
Geniet er vol van !

Rogier

Leeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuukkk !!!!!

Berghuis

Succes in je eentje meid. Lekker handig ook om 2x van partner te wisselen al tijdens de zwangers. Is dit de blanke versie van Steven Bergwijn?

dichtertje

Zo klein
Zo teer
Zo nog een heel leven voor je
Vooral als dat is
Met Roddelpraat:
Het mooiste Geschenk
Des Levens

Test 123

Test 123
En
De commenses
Zijn
Kapot

Tony Paarskop

Ze had al goeie T l € T € N
Dus nu is het dubbel G € N l € T€ N
Emma, wat zijn we R € U Z € B L l J
We hebben een nieuwe M l L F erbij

Natnek

Je zou maar zo’n m0ng00l als moeder hebben.

Haiku met extras

Ze heb een lelijke b ek
En ze is ook knetter g ek
Dus wat je ervan beweer t
Ik blijf gedeprimeerd

dichtertje

Wortelpap voor het kind
En dat op daily basis
Daarmee groeit het gezwind
Met achterlating van urine en faeces